Citiraj:
Autor nub
viš, meni guardiansi nisu nikak legli. Nit je proper komedija, nit je proper sf. Radnja, normalno, totalno šablonska, a fore na dosta niskoj razini, kao da je namijenjeno za mlađu publiku, teenagere.
U dosta tih, ajmo reć, novijih sf-ova stalno pumpaju nekakve cheesy fore, rađene valjda samo da bi ekipa po izlasku iz kina to repetirala u nedogled (tipa "nothing goes over my head", "groot" itd).
Ista stvar s novim star warsima. Već mi pozli kad čujem ekipu kako repetira "the force is with me and i am one with the force".
|
guardiansi barem imaju taj neki svoj svijet, bas ono, spaljeni pristup buducnosti, ima jako dobrih postapalica, boljih nego u puno komedija, i voice casting je fantastican, a i sama izvedba, produkcija, casting, je na visokom nivou.
Citiraj:
Autor panda505
Interstellar?
|
to smatram malo ozbiljnijim SF-om

meni odlican iz jedinog razloga sto fali tako dobre znanstvene fantastike u moru ostalog smeca od transformera, avengera, superheroja, itd.
Podsjeca me na old school SF, i to mu je plus.
Citiraj:
Autor Rocky Rocastle
The Accountant
Definitivno jedan od boljih filmova u prošloj godini. Nema ni sekunde viška.
|
ponukan sa hrpom odusevljenja, reko idem pogledati. Meni je film prosjecan akcic, bez ikakve logike u cijelom filmu, a jos vise sve pada u vodunakon kraja filma. ono, daj me nemoj klat
Citiraj:
Autor Neo-ST
Guardians je "fast food" od filma, jednako memorabilan i vrijedan koliko i Transformersi. Pogledaš jednom i zaboraviš. Interstellar je za to šta Mozart za Miley Cirus.
pogledaj odgovor Nub-u