View Single Post
Staro 16.01.2017., 00:08   #1112
Lihto
The Dark Side of Moon
Moj komp

Lihto's Avatar

Datum registracije: Jan 2005
Citiraj:
Autor dh41400 Pregled postova

U potpunosti se slažem, Marcelo apsolutno izgubljen na ovoj novoj poziciji. On je jednostavno i dalje igrao lijevog beka na mjestu na kojem je istovremeno bio i Nacho, a inače kada je sam na toj poziciji, onda ga ni pištoljem ne možeš natjerati da se vraća u obranu. Kakva vrsna panjina

Sevilla ih je ubila u veznom redu jer su stalno imali čovjeka više, te Real nije mogao iznijeti loptu sa svoje polovice zbog manjka igrača u vezi.

Ovo me podsjeća na Ramosa kada je igrao zadnjeg veznog protiv Juventusa. Vidiš ga na terenu, ali praktički kao da i nije tamo
Da malo se Zidane zabrojao u ovoj tekmi, šteta što su uz Bale-a, Isco i James ozlijeđeni pa je probao nešto kombinirati..do te 85 su imali sve u svojim rukama, onda Marcelo koji je jedan od najboljih lijevih bočnih trenutno napravi tako glupi prekršaj, da bi na kraju Benzema ladno dao loptu za drugi gol.. Šta je tu je, možda je i bolje da su izgubili pa da malo dođu k sebi.. imaju još tekmu viška ionako XD

Citiraj:
Autor flyer1 Pregled postova
niko ne komentira kako je cro veza razmontirala staru damu?
Kad se Juventus fanovi povuku što je i običaj svih izgubljenih strana
Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
Niti derbi ManUtd - Liverpool. Kad je ovo Real fan klub tema sa povremenom pojavom Barca fanova. Nema tko...
To je svakako šteta..
Synology DS214Play(WD 2x4Tb RED)
Marantz SR5010B receiver+Jamo E680(5.0)+ Nvidia Shield TV Panasonic 42PV80
Lihto je offline