Ma tim panjinama treba dati za tjedni zadatak testove opce kulture...zanima me koliko bi para ulozili onda!
Mislim, ja ga povremeno pogledam, par minuta, dok drugdje traju reklame, al opet, da znam nes kad frendice komentiraju taj BB...
Inace, slazem se sa Bladerunnerom, a bome je i mene nasmijao...
Hanu necu komentirati jer mi je njena stara predavala u srednjoj (hrvatski) a bila mi je jedna od najboljih profa, tak da neznam cije gene Hana nosi...pa necu iz postovanja prema njenoj staroj! Iako bi vjerojatno rekao nes slicno kao i blade runner...cura zivi u zabludi...a i njen decko "natuci cu te ko vola" isto nije neka faca, naletil bu na nekog ko nece to rjesavat sakame vec ce popit metak posred cela!
A sto se ostalih tice, cure (Lana i Sanja) su blesave do boli, a Sanji su roditelji sigurno sretni kad su vidjeli u danasnjim novinama kaj joj kcer dela pod tudjim plahtama
O ovim novim curama nema kaj rec jer zadnjih 2 tjedna nemam 5 min za gledat telku!
Muski - blesavi do boli (Ajd Hamdija i Ivan su malo bolji), pogotovo kad za Matka vele da je tipican Hrvat!!!
Pa taj primitivac je zadnji drek ovog naroda...coban koji, em nezna povijest, em vozi
peeeežžžooo 307 cece i misli da ak se zena popisa nakon sex-a da nece ostat trudna

Jao nama ak je on tipican Hrvat...
Primjera gluposti ima kolko oces, a za ovo sa kompjuterima nisam ni cuo...
Joj, ja sam isto blesav kaj trosim tipke na tipkovnici na njih...
EDIT:
1. Kako sam crko od smijeha kad se Sanja razcmizdrila kad je ova blesaca izlazila van

2. @Ice fisherman
Slazem se s tobom sto se obleke tice.
Nemam para za krpice od 700kn i vise, jedino na kaj dajem max. 500kn su tenisice...
Dan danas imam majcu koju sam kupil na tresnjevackom placu po 80 kn a tad sam imal 13 godina

(bil sam malo puniji pa mi je majca sad taman

)
Za majice dajem max 200kn (veste), 100kn (majce kratkih rukava) jer smatram da se ne isplati davati vise od toga jer tada placamo marku a ne kvalitetu...
Sad sto sam stariji (evo sad cu 19. jos malo), od negdje 16-17 sam nalazio poslove preko ljeta (bilo one fine al vecina su bili baustelski koji su mi najbolji jer stvarno zaradim pare

), da ne zicam starce pare, a i bolji je onaj osjecaj kad si za svoje pare kupis nesto...A i kad su tvoje pare onda se gleda svaka kuna