View Single Post
Staro 15.01.2017., 17:38   #2070
Toorop
Mother Russia
Moj komp

Toorop's Avatar

Datum registracije: Mar 2013
Mislim da stvarno treneri nisu TOLIKO potrebni, osim ako osoba nije zbilja neki teški početnik ili osoba koja ima zdravstvenih problema s kojima ne zna kako se suočiti (tu je Roni bog i batina). Vidim smisla u trenerima ako su u pitanju pripreme za neko natjecanje ili nešto slično gdje treba neka iskusna osoba s procjenom/savjetima i potporom ali ostalo je za mene bacanje para da ga yebeš. Ima dovoljno foruma na kojima se može saznati sve što početniku treba da krene i radi sve kako spada... Ja sam bez i jednog trenera spremio sam sebe za natjecanja i hr/eu rekorde tak' da ono...

@rodney - apsolutno ništa. To je samo za neuke ljude koji misle da će im nešto pomoći u izgradnji mišića tako što povećava testosteron (koji bi onda povećao sintezu proteina u tijelu i samim time pomogne u oporavku od treninga i nabacivanju mišićne mase/čuvanja istih mišića prilikom defke. Imaš dosta istraživanja ne netu o tome :> Jedino kada sam čuo da nekome pomažu te tablete su prilikom PCT-a ali i to je samo nagađanje bez neke potpore istraživanja itd itd..)

Citiraj:
Ishrana je vrlo jednostavna ali sve se važe. Važno je znati izračunati kalorije.
Pa logično. Da bi znao kalorijsku vrijednost, makronutrijente i ostalo, hranu moraš vagati; bar u početku dok ne stekneš naviku i dok ne shvatiš koliko čega jedeš, i kako. Prehrana je najjednostavnija stvar u svemu ovome, a sve se vrti oko par formi i izmjeni i tjt. Samo što neki to napušu do te granice da ispada da je sve kvantna fizika i da određeni trener zna najbolje i da je jedini koji može riješiti sve vaše probleme ono... Jedina osoba kojoj bi se u HR obratio oko treninga jest Roni Kovačić i to samo zato što imam gadno uništenu kražlježnicu (ne radi treninga) i tjt, sve ostalo mi je li la...

Imao sam frenda koji je uzeo onog Sandija fejk vegana za trenera. Mali je postao vegan koliko mu je ovaj mozak isprao, eno ga, već mjesecima nema nikakvih pomaka u treningu ili izgledu...

Citiraj:
Mogu se ja praviti pametan do sutra ali smatram da je ovako bolje, raditi s nekim kome je to posao, meni nije.
To svakako, samo pazi da osoba bude sposobna znati i ponuditi rješenje i opcije za tvoje potrebe i mogućnosti!
Toorop je offline   Reply With Quote