Sinoć rekao fakit i naručio plavi Das, ravnalu unatoč

Dosta je i pala cijena, donedavno je nije bilo ispod 1400. A od svih tipkovnica koje sam vidio po dućanima, stvarno mi je ostavila uvjerljivo najbolji dojam.
Ako koga zanima, moja Razerica će uskoro na tržnicu
Edit: stigla
Prvi dojam: vizualno mi je stvarno vrhunska, a aluminijska gornja ploča baš daje premium touch. Multimedijske kontrole su isto kul. Iako ima iste switcheve kao i Razer BW, drugačiji je i zvuk i sami osjećaj tipkanja. In a good way. Tipkanje je jednostavno ugodnije.
I dalje mislim da je ravnalo totalna glupost i draže bi mi bilo da ima normalne nožice, ali pretpostavljam da ću uskoro prestat razmišljat da uopće postoji. Ono što mi strši je običan ružan kabel, za te pare mogli su dat euro ekstra za opleteni. 2 USB 3.0 porta su korisna stvar. I to jedan USB kabel i za tipkovnicu i za portove (BW ima 2).
Ono što vjerujem da nije feature je da mi desni Shift (koji istina rijetko koristim) ne daje click kao sve ostale tipke.
Bottom line: isprobao sam nekoliko mehaničkih tipkovnica (od onih koje su dostupne kod nas) i ova mi je i nakon cjelodnevnog tipkanja i dalje najbolja od svih koje su mi prsti dotakli. Ali... kupio sam je jer sam imao jednu dosta povoljnu šemu, ali da sam trebao odlučit istrest svojih 1000+ kuna, ostao bih na Razeru

Duplo bolja nije, ovo je baš luksuz. Onome kome 1000 kuna ne znači previše u životu mogu je bez beda preporučit, ali takvih vjerojatno nema baš previše