View Single Post
Staro 15.01.2017., 10:29   #2068
rodney
only fool, not a horse
Moj komp

rodney's Avatar

Datum registracije: Apr 2008
Meni to sve izgleda smješno. Treba ić na djetu pa se kupuje 4 vrste praška prije nego li se uopće počne vježbat. Možda OK za nekog profesionalnog sportaša, ali za prosječnog čovjeka, meni to izgleda da se želi jeftino do rezultata. Ne možeš bit velik i jak ako nemaš para za meso i vremena za vježbat. Sve ovo jeftino te košta na kraju. Iskreno meni to izgleda kao liječenje kompleksa. Prije ljeta djeta na naglo, pa se onda preko zime razlit na 20-30 kg viška, to ne može bit dobro za organizam. Ja variram tokom godine 5-10 kg i razlika je ogromna ( na mojih nepuna 2m i 105-115kg), mogu mislit kako izgledaju promjene od 30kg na nekom tko je za glavu manji od mene. Valjda nema više čovjeka koji ide u teretanu a da ne jede prašak. Meni to izgleda kao one priče da pas ne smije jest ništa osim pseće hrane. A što su psi jeli zadnjih 100000 godina? Eukanubu?
I megaskot sam kaže da nepotrebno baca pare na suplemente, samo mi je žao da je morao platit 1000kn da dođe do te spoznaje... S druge strane, bolje uložit u trenera nego ostat bez kičme. Ja da sad krenem u teretanu, vjerojatno bi si zglobove polomio jer nisam nikad vježbao, i ne znam kako/šta. Ali s druge strane, kaže da je već radio ovakvu djetu, dakle nije/nebi trebao bit apsolutni početnik.
I neka me netko prosvijetli, čemu služe ovi "Tribulus Testo" pilsevi?
@Megaskot kažeš da si u godinama, smijem pitat koliko je to godina?

job security - example
rodney je offline   Reply With Quote