View Single Post
Staro 12.01.2017., 10:23   #73
Ag008
RESPECT MY AUTHORITAH
Moj komp

Ag008's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Možda ovdje ima ljudi koji znaju....
Imam stari limitator od 32A.
Uglavnom, limitator je opet nakon 5-6 godina počeo lagano zujati (čuje se samo kada si u hodniku relativno blizu njega) kada se upali bojler (nema utjecaja radi li klima/pećnica čuje se samo kada je bojler uključen).
Prije jedno 5 godina je isto tako počeo zujati, zvali hep (ne znam napamet koji broj), došlo je dvoje njih, čuli da doista zuji, skinuli stari, montirali novi (identičan) i otišli.
Ništa se nije naplatilo, potpisalo niti išta. Za minutu su bili gotovi i više nije zujalo kada se upali bojler.

E sada tražim neki broj telefona gdje ih se može nazvati i vidim na nekoj stranici "Zamjena neispravnog limitatora: 150kn". Da li to doista moram platiti, da li je ovo neispravno ili to što zuji nema veze, neka ostane?

Inače sve je ok sa instalacijama, imamo uz ovo i automatske osigurače, bez problema radi i pećnica, bojler i klima (nekoć termo peć) te nikada ne izbaci limitator.
Samo lagano zuji kada bojler grije- jučer navečer je zujalo danas ujutro ne zuji a bojler grije, da uopće zovemo HEP?