Previse se opterecujes s tim statistikama. Eliminacije su u ovoj igri totalno nebitne jer ja mogu tagati 30 puta nekog za 1hp i dobiti elimination, a nisam mu napravio nikakav dmg. Medalje i gluposti ti daju los osjecaj sigurnosti ( vjeruj mi, i sam sam kriv sto se ovog tice ). Oh gle, imam 3-4 zlata konstatno, a gubim. Da, gubim jer iako sam najveci dmg dealer u ekipi a tu prije minutu nisam uletio kad sam trebao, nakon 2 min necu ostati nazad kad trebam i prije kraja necu umrijeti kad trebam te cu s tim samo otezati svoj spawn i zbog toga izgubiti. Takvi scenariji se nakupljaju i zbog toga izgubis, nisu samo dmg i elim grafovi najbitniji.
Sto se tice "elo hella", opusti se i igraj. To dolazi od mene, jednog od najzivcanijih ljudi na svijetu. Shvati kako uzivati u igri i igraj dok ti je zabavno. Kad ne bude, odi odmori i bok. Ove fore elo hell i zasto igram s ljudima koji imaju puno manje sati od mene itd ne drze vodu. Prvo, kakve veze ima tko ima koliko sati? Igrao sam protiv lvl-a i sa lvl-ima 600+ koji rade isto takve gluposti da ono...
Plus, ti mislis da ako je frajer prelos tu partiju, da je prelos i svaku drugu. Ne, ne mora biti, moze biti da ga samo tu partiju ne ide, nesto ga ometa, zivot itd. Nije bitno kako on igra tu partiju, bitno je kako igra ostale partije i gdje on spada u prosjek. Pogledaj u koliko partija se zna dogoditi stomp, a obje ekipe su balansirane ( sto se tice MMR-a ), samo je razlika u tome sto druga ekipa ima igrace kojima ide danas, a kod vas je apsolutni kurac i ne ide nikome, svi umiru bezveze i to je to. Dogodit ce se i obrnuti scenarij.