View Single Post
Staro 11.01.2017., 20:52   #47
silver_tip
Premium
Moj komp

silver_tip's Avatar

Datum registracije: May 2010
Ja ne kuzim sta oko sms-a fali ? Pa ima ovaj messenger tj. tu su sms-ovi svi

edit: malo brzinskog opisa jer oteto mi je i sutra/prekosutra kad se malo izdovolji budem dosao na red

Jako lagan a bogme i tanak mobitel, nisam ga izvagao ali budem, imam onu za vagat zeleno
Cini se cvrsta izrada, ne uvija se nista. Poklopac baterije je plastika sa gripom, nije da bjezi iz ruke.
Ima neke 2 Turske aplikacije koje ubijes u startu zajedno sa Korejskom tipkovnicom i to je to.

Od igrica stiga sam samo Angry Birds go potjerat i ide ko blesavo.
LTE daje 50/32 Tele2 vs Homebox MF283+ 65/32 u trenutku testiranja. Oba uredjaja prijavljuju slican/isti signal strenght -68/-70.
Sta jos... da ukljucio sam onaj neki mod za postotak baterije i sat u sekundama.

Zvuk glasan i cist mada meni fali basa ( ako se moze uopce bas traziti na mobitelu )
Kinez star 2g Leago Leed 7 mi ima nesto tisi zvuk ali bolji bas !

Kamera odlicna ako ima svijetla u sobi, za vanjsko testiranje cekat cemo da minusi prodju, ne idem van osim snjega cistiti.
Prednja kamera je bolja od ocekivanog, ako je usporedim sa gore spomenutim Kinezom, Kinez nema sanse ni sa jednom kamerom a oba telefona imaju 13 Megapixela.

Neki system update je odmah stigao ali nisam zapisao koji...

Osobno meni djeluje kao djecji/mladenacki neki telefon, ono neki kruzici i sare kad se pali, da je pink bio bi ko stvoren za curke godista srednja skola

Ako ga usporedim sa Zopo 1000s koji je tezi i onako profinjeniji po izgledu kamere su u oba solidne, prikaz na
GM5 je nesto svjetliji, boje jako jako slicne i naravno GM5 je tehnicki moderniji telefon.

Za kretanje unutar izbornika i surfanje nemam prigovora, sve ide normalno, osim one 2 aplikacije nekih drugih gluposti nema.

Stane u njega odjednom 2 mikro sima i kartica za dodatnu pohranu, sve u jednom redu iznad zamjenjive baterije koja se mora vaditi kod te operacije.

Eto toliko... kada ga se dokopam opet i malo zatopli okinem koju ako koga zanima.

Zadnje izmijenjeno od: silver_tip. 11.01.2017. u 22:35.
silver_tip je offline   Reply With Quote