Citiraj:
Autor Nikky
@Kurtis
Ne trebaš se čuditi šta router pamti imena i MAC adrese klijenata koji su se spajali na njega, taj feature imaju u fw svi Thomson / Tehnocolor routeri.
Tako je čokac sa supporta preko remote - a vidio te informacije, a isto možeš i sam viditi u web konfigu.
Da si pogledao barem 10 - ak zadnjih stranica teme onda bi vidio da je radijus pokrivanja wireless - a kod TC7200 prilično manji zbog konstrukcije sa internim antenama.
Za opimalno / najbolje rješenje (pokrivanje stana WiFi signalom), treba napraviti skicu i "izmjeriti" kakvo je sad stanje (nivo signala).
Obzirom da spominješ debele zidove, a time i druge prepreke možda je bolje izgnjavit se i provući Lan kabel pa na njegov kraj staviti AP / Router nego ići u Repeter varijantu.
Srećom ima uređaja koji mogu raditi u obje uloge, probaš sa Repeter varijantom pa ako te ne zadovoljava provuci Lan kabel.
|
Nisam se služio web konfigom nikad, ali ok, hvala na info.
Pogledao sam par stranica unazad, ne baš 10
Nisam rekao, ali ja sam 3 sobe umrežio UTP kabelom, sve je provučeno, samo nemam drugi router za probu da vidim kako bi to zapravo funkcioniralo i šta bi sve na tom novom routeru trebao konfigurirati ?
No, svejedno bi htio da wifi bude u punoj snazi