View Single Post
Staro 11.01.2017., 14:20   #5363
Kurtis
Registered User

Datum registracije: Oct 2008
Citiraj:
Autor Nikky Pregled postova
@Kurtis
Ne trebaš se čuditi šta router pamti imena i MAC adrese klijenata koji su se spajali na njega, taj feature imaju u fw svi Thomson / Tehnocolor routeri.
Tako je čokac sa supporta preko remote - a vidio te informacije, a isto možeš i sam viditi u web konfigu.

Da si pogledao barem 10 - ak zadnjih stranica teme onda bi vidio da je radijus pokrivanja wireless - a kod TC7200 prilično manji zbog konstrukcije sa internim antenama.
Za opimalno / najbolje rješenje (pokrivanje stana WiFi signalom), treba napraviti skicu i "izmjeriti" kakvo je sad stanje (nivo signala).

Obzirom da spominješ debele zidove, a time i druge prepreke možda je bolje izgnjavit se i provući Lan kabel pa na njegov kraj staviti AP / Router nego ići u Repeter varijantu.
Srećom ima uređaja koji mogu raditi u obje uloge, probaš sa Repeter varijantom pa ako te ne zadovoljava provuci Lan kabel.
Nisam se služio web konfigom nikad, ali ok, hvala na info.
Pogledao sam par stranica unazad, ne baš 10

Nisam rekao, ali ja sam 3 sobe umrežio UTP kabelom, sve je provučeno, samo nemam drugi router za probu da vidim kako bi to zapravo funkcioniralo i šta bi sve na tom novom routeru trebao konfigurirati ?
No, svejedno bi htio da wifi bude u punoj snazi
Kurtis je offline   Reply With Quote