View Single Post
Staro 06.11.2005., 22:06   #12
4444josip4444
Premium

4444josip4444's Avatar

Datum registracije: Sep 2004
Sve je to politika, igranje na računalu postaje preskupo, već i je.... video igre su svakim danom sve zahtjevnije kako bi nas naterale da kupujemo novi hardware potkupljene raznim proizvođačima, velike video kuće se ne mogu tomu oduprijet jer je konkurencija prejaka, ako ti nećeš bude netko drugi da mu piše "run great on" il "men to be...." itd.... ljudi koji se igraju na računalima znaju zašto to čine.... da sad ne nabrajam u čemu računala, prvenstveno stolna vode nad ostalima u tom području zabave "novog" doba.... većina ljudi na ovom forumu to zna.... stvari poput visokih rezolucija, velikih monitora, miša od kojih 500kn, velikih diskova po par komada u stroju :-), puno mhz i gb, internet.... ma mogu ovako do sutra, još i "taj" wireless.... stvari koje nam uljepšavaju život i čine nas zadovoljnijima.... realno gledajuć pc je uzeo zamaha u video igraćoj industriji, pc više ne služi samo poslu već i zabavi koja se masno naplaćuje i tko hoće da bude koliko toliko u korak
s njom morat će to i platit.... svi mi tu znamo zašto se ne igramo na konzolama.... glupo mi je to nabrajat jer je to ljudima ovdje poznato al neće to bit još dugo tako.... dolaze konzole koje će koštat kao malo solidniji pc, moći će se koristit minimalno 3 godine a da budu aktualne, imat će wireless, moći će se spajat na internet, uglavnom "multiplayer na daljinu" će doć do izražaja.... neće bit stvari poput štekanja, rušenja, neće da radi i ostalih vrlo poznatih problema, dođete, upalite konolu, stavite vaš backup disk i igrate se do mile volje sa frendovima preko wirelessa, jednom rječju mirni ste 100% 3 godine sa jednom konzolom koje više i nisu tolko sakati poluproizvodi.... ko da se da programerima prilagođavat raznim proizvođačima hardwarea za koje treba uvjek nešto novo radit i prepravljat, ovako će imat standarde i moći će se posvetit izradi igre a ne nekog smeća koje ždere cjeli pc, lijepo izgleda i završi nakon 4-5 sati igranja....vjerujem da će pc u ne toliko dalekoj budućnosti služit svemu samo ne igranju....pc će bit središte kućne multimedije, telefonije, financija, , "sve će se moć od kuće".... a konzolama će pripast video zabava..... ovo je samo moje razmišljanje, i što se mene tiče kupujem xbox360 il ps3, ovo više nema smisla....
nikad nisam napiso ovako velik post, sorry na dužini
4444josip4444 je offline   Reply With Quote