View Single Post
Staro 11.01.2017., 00:32   #61
ALiEN17
Premium
Moj komp

ALiEN17's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor Immortalis Pregled postova
Ja sam uzeo uzeo CD60 prije Bozica, ali namjerno sam isao na akusticnu verziju. Malo mi sterilno zvuci, ne znam jel do zica ili je takva. Narucio sam bas danas nove zice pa cemo vidjet kad ih promijenim.
Mada, ne treba ti bit nest previse zao sto nisi uzeo elektroakusticnu, ionako je zvuk obicno sranje na tim jeftinijim elektroakusticnim
Uzmi si neki od ovih pickupa http://www.seymourduncan.com/pickups...oustic-pickups
da, i to je istina, ajde okači nešto da čujemo kako grebeš žice po toj CD60 nemam para sada za nikakve pickupove, a šta je još tužnije, mjesto di bi mogao odsvirati 2-3 akorda za mene je sviranje gitare i uživancija tog tipa još uvijek malo na stand by, nema veze

Citiraj:
Autor Litra Pregled postova
Hvala, ta gitara mi je bila želja jako dugo vremena, nikad bolji osjećaj kada sam je ušteko u pojačalo i prvi put odsviro notu
Inače sam se dvoumio između fendera sa crnim tijelom i rosewood vratom ili ovo. Na kraju sam udomio bijelu
vjerujem ti izgleda baš pimp, zavodnički, svodnički, ženstveno, elegantno, biserno, luksuzno, onako kako ja stvari volim, kao i charlie sheen, ovu gitaru mogu zamisliti da mi svira u from dusk till down looku; skup viski, skupe cigare, žene, nakit, novac i ovakav stratocaster na bini bez zezancije

i ples, oko šipke, vrtenje bokova, itd.