da, telefon i televizija ce ti normalno raditi i kada ti je Technicolor u bridge mode-u
jedino ces dobiti mlade, zato sto Bnet svakih X dana posalje tvoj router nazad u router mode, pa onda ponavljas cijeli postupak, kao alisa u zemlji cudesa...
nemaju neku standardiziranu proceduru (ocekivao bi da se to moze preko korisnickih stranica tipa moj.bnet.hr) ali Bnet kaze NE, umjesto 2017. godine kod njih je na kalendaru 1987.
CGN je OK za penzionere i ajfonke, ali ako trebas port-forwarding vrlo brzo se zelis rijesiti tih bullshita
Vipnet (isto spolovilo sto i Bnet ali za poslovne korisnike) NEMA uslugu da ti prebace COAX prikljucak u Bridge mode, tj. uvjeravali su me da se to tehnicki NE moze (iz sigurnosnih razloga) onda sam eskalirao ticket do direktora prodaje za HR koji mi je to isto potvrdio. Nakon tih maloumnih izjava, jednostavno precrtas vipnet kao provider, jer su se sami po sebi po*rali...
iako u zadnje vrijeme ni oni sami neznaju ko pije a ko placa, jer su rekli da se NE moze imati coax prikljucak kod Bnet-a kao poslovni korisnik nego to mora ici preko Vipnet-a, a infrastruktura je bnet=vipnet
u zadnje vrijeme sam cuo za primjer gdje se Bnet COAX moze dobiti i kao poslovni korisnik... izgleda im je Dr. Bozo prepisao tablete pa djeluje terapija, jos da im transplantira nesto mozga u lubanju pa da proradi i bridge mode na Bnet-u onako kako to normalni provideri nude u skladu sa godinom/vremenom u kojem zivimo