Tema: Automobili
View Single Post
Staro 10.01.2017., 13:49   #26124
Wolverine
Moderator
Moj komp

Wolverine's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Citiraj:
Autor Flood Pregled postova
Čekaj,čemu toliko teksta pišeš kad sam naveo u prvom postu da sam radio atest guma da ih mogu upisati u prometnu?Kako ću ih upisati kad nisu standardne?Trebam napraviti šta?
Kao drugo,objasni ostalima na koji način misliš napraviti nešto ako ne preko CVH?
Kao treće,znam i sam ljude koji nisu prolazili ateste kočnica i ostalog iako su im elaborati bili tip top...
Kad sam rekao da bi izbjegavao CVH to sam mislio u smislu da se ne bi uopće išao jebat s njima zbog gluposti kao što je dimenzija guma/felgi. Pogotovo ako imaš stariji auto. Jer ne znam koliko je pametno riskirat da ti izdaju zabranu odlaska na tehnički jer eto nađu ti koroziju na elementima šasije ili ovjesa a onak svaki auto u ZG to ima nakon dve zime.

Eto u tom smislu sam rekao da bi izbjegavao nepotrebne ateste.

Nisu prolazili jer imamo privatnu firmu koja ima monopol na odredbe tehničke ispravnosti a ljudi koji tamo rade se ponekad ponašaju kao direktori svemira.

Ne kažem da će srušit svakog i da nema šanse proći atest recimo ovjesa, kočnica i sl. no činjenica je da često jebu ljude u mozak.

EDIT:
Logirao se na myhraweb valjda nakon 3 godine izbivanja. Bacio oko i vidim da sad spominju termin ''mali atest''. Koliko je to novo/staro ne znam. No evo moram prizanti da sam u krivu vezano za gume/felge te da je sad to moguće odraditi u pojedinim STP. I dalje će gledat u pravilu kompletno stanje vozila no u CVH šalju samo dokumentaciju i izmjere vezane za felge/gume što ranije dok dam osobno imao namjeru to odraditi nije bila opcija.
Eto nisam znao da su to napokon proveli u stvarnost. Dobra vijest jer tako ne moraš u goricu na endoskopski pregled analnog otvora. Što je OK

Citiraj:
Autor Hrconja Pregled postova
Ovo zbilja nisam znao. Pa to mi se ne čini nešto sigurno, ne bi se baš igrao s tim
Zašto ukoliko je vozilo projektirano tako? Pogledaj recimo specifikacije za Corvette C6

Intel Core i5 2520
8GB DDR3 Patriot
Intel HD3000
256GB LiteOn LMH-256V2M mSATA
NEC USB 3.0 ExpressCard
14" 1366x768
Windows 10 Pro x64

Asus P6T SE w/P6T WS Pro BIOS mod
Intel Xeon X5650 @ 4,0 GHz + TT Frio OCK
4x 2GB Mushkin SilverLine Stiletto 1600
Gigabyte GTX 560Ti
Kingston V300 120GB + 640GB WD AAKS + 1TB WD EARS + 2,5'' Hitachi 500GB
DVD-RW LiteOn SATA
Corsair HX520
TT Chaser MK-1
Philips 200WP7ES / LG 32LG6000 Scarlet
Samsung ML-2160 / CL I-Trigue 5600
Logitech MX3200
Windows 10 Pro x64

Intel DP67BG
Intel G1610
2x 2GB Kingston HyperX Limited Edition 1600 MHz
Hitachi 250GB
VTX3D HD6670
DVD-RW Asus SATA
FSP 350 PNF
CoolerMaster Cavalier
ViewSonic VX922
Win7 x64 SP1

Zadnje izmijenjeno od: Wolverine. 10.01.2017. u 14:00.
Wolverine je offline   Reply With Quote