Citiraj:
Autor Flood
Čekaj,čemu toliko teksta pišeš kad sam naveo u prvom postu da sam radio atest guma da ih mogu upisati u prometnu?Kako ću ih upisati kad nisu standardne?Trebam napraviti šta?
Kao drugo,objasni ostalima na koji način misliš napraviti nešto ako ne preko CVH?
Kao treće,znam i sam ljude koji nisu prolazili ateste kočnica i ostalog iako su im elaborati bili tip top...
|
Kad sam rekao da bi izbjegavao CVH to sam mislio u smislu da se ne bi uopće išao jebat s njima zbog gluposti kao što je dimenzija guma/felgi. Pogotovo ako imaš stariji auto. Jer ne znam koliko je pametno riskirat da ti izdaju zabranu odlaska na tehnički jer eto nađu ti koroziju na elementima šasije ili ovjesa a onak svaki auto u ZG to ima nakon dve zime.
Eto u tom smislu sam rekao da bi izbjegavao nepotrebne ateste.
Nisu prolazili jer imamo privatnu firmu koja ima monopol na odredbe tehničke ispravnosti a ljudi koji tamo rade se ponekad ponašaju kao direktori svemira.
Ne kažem da će srušit svakog i da nema šanse proći atest recimo ovjesa, kočnica i sl. no činjenica je da često jebu ljude u mozak.
EDIT:
Logirao se na myhraweb valjda nakon 3 godine izbivanja. Bacio oko i vidim da sad spominju termin ''mali atest''. Koliko je to novo/staro ne znam. No evo moram prizanti da sam u krivu vezano za gume/felge te da je sad to moguće odraditi u pojedinim STP. I dalje će gledat u pravilu kompletno stanje vozila no u CVH šalju samo dokumentaciju i izmjere vezane za felge/gume što ranije dok dam osobno imao namjeru to odraditi nije bila opcija.
Eto nisam znao da su to napokon proveli u stvarnost. Dobra vijest jer tako ne moraš u goricu na endoskopski pregled analnog otvora. Što je OK
Citiraj:
Autor Hrconja
Ovo zbilja nisam znao. Pa to mi se ne čini nešto sigurno, ne bi se baš igrao s tim
|
Zašto ukoliko je vozilo projektirano tako? Pogledaj recimo specifikacije za Corvette C6