View Single Post
Staro 10.01.2017., 10:54   #1036
tizhu
Premium

Datum registracije: Sep 2014
postoje klubovi koji s vremena na vrijeme ili čak cijelu sezonu ne mogu bez jednog igrača ili im je nemoguće teško ako ga nema na terenu. barca jako jako dugo ovisi o messi-u. ja mislim da i danas barca ne može ostvariti rezultat bez njega. da ja navijam za barcu (što će biti nikada jer su govna) ja bi bio nezadovoljan činjenicom da mi voljeni klub ovisi o jednom igraču.
e sad... usuđujem se reći da je portugal mogao kompletno ep bez ronalda odigrat. čovjek nije trčao uopće. isto tako mislim da real ima moć odraditi sezonu bez ronalda. možda ne mogu bez ramosa - što je za razmisliti - ali bez CR7 misim da mogu.
svaki klub koji se dovede u situaciju da ovisi o jednom igraču toliko da mu je kompletan uspjeh u pitanju ne vodi dobru politiku. mislim da real ima prednost u tome nad barcelonom.
...a da je netko precijenjen... pffff... ajmo o igračima koji su PODcijenjeni... em ih ima manje, em zaslužuju mjesto pod suncem.
ne znam za vas: ali messi/ronaldo priče su so borring. zar zaista moramo čekati adidas i nike da uzmu nova lica da se o njima priča. da nam ih doslovce netko servira?
di su priče o igračima u TOP formi? pjanić, coutinho, hazzard, ramos, ... golmani, razbijači napada... koga briga što je kristijano jeo danas i kome je messi gurnuo loptu kroz noge na treningu...
tizhu je offline