View Single Post
Staro 10.01.2017., 07:28   #5349
Kurtis
Registered User

Datum registracije: Oct 2008
Citiraj:
Autor duggi Pregled postova
evo danas dobio taj technicolor na produzenje ugovora ,na LAN je 120Mbps ali wifi nejde preko 75 (Ipad2) odnosno smartphonovi 50 kao i hp 4530s sa atheros wifi.

To je common problem ili se može nekaj podesiti....

Tnx na odgovorima
Ja imam isti problem !!!

Jučer mi je stigao B.net i jako sam zadovoljan sa ugovorom i cijenom koju sam potpisao za 80Mbit-a. Uzeo sam samo internet za 109,50kn uz ugovor na 24 mjeseca. Preko LAN-a je sve ok sa brzinom, ping 8, brzina 80/15.
Preko wifi-a je max 46/15. Zvao sam SZK, lik je nešto probao napraviti na postavkama modema ali bezuspješno. Nema mi smisla, pa nije valjda da moram dodatni wlan router uzeti lol ?

Citiraj:
Kontaktirao me bnet-ov prodajni agent i tražio sam tu posebnu ponudu za nove korisnike ,50% popusta. Glatko me odbio i rekao da na mojoj adresi bnet nema puno korisnika i da mi to zato nemože ponuditi??? Ali kaže on da ima neke ponude za 160 kn.... nakon natezanja i pregovora kao na pijacu sam dobio za 99 kn internet i telefon. Kaže nemože samo jedna usluga... pristao sam jer mi se nije dalo više objašnjavati i sve to skupa smatram čistom voljom agenta i njegovim raspoloženjem da ti da ili ne neku uslugu.
Njegov argument za nedavanje interneta po posebnoj ponudi je taj da na mojoj lokaciji nema puno korisnika bneta i da tu ponudu daju samo u zgradama gdje je većina stanara već korisnik, pa da onda i onih malo što je preostalo prebaci na bnet!!
Lagao te. U pravu si kad kažeš da to ovisi o volji agenta.
Iako sam ja novi korisnik i trebao bi imati po novim uvjetima 30% na 24 mjeseca, ja sam tražio 50% na 24 mjeseca i to sam dobio. Tražio sam jer znam da oni mogu dati taj popust, ( i imali su ga do 8.mj 2016) samo ovisi sa kojim agentom surađuješ.
Kurtis je offline   Reply With Quote