Tema: Dobra klima
View Single Post
Staro 09.01.2017., 22:49   #1638
nexteen
Registered User
Moj komp

nexteen's Avatar

Datum registracije: Sep 2009
Eric7

Sve ti je to tu negde , klime 3 klase , gledaj da imas sto duzu garanciju . Ne znam da li ti je izolovan prostor , stolarija itd , ako je to sve OK , onda ce verovatno raditi posao , to ti niko ne moze reci ..

G.ost

Vec si pitao na drugom forumu , video sam ali ti nisam odgvorio jer si dobio odgvor od Nikomah .. Pa zavisi koliko para mislis da utrcis za kupovinu klime , hladjenje ce ti odraditi svaka klima a i dogrevanje , za sigurno grejanje bi trebao da se odresis vise .. Ako si spreman dati 4000kn za kupovinu klime , uzmi Fujitsu ASYG 12LLCC , za te pare nemas bolje , a kod vas je razlika izmedju Gree , Midea , i klima 1 klase toliko mala , da ne vredi razmisljati o njima .. A opet ako nemas para onda uzmi bilo sta , svaka 12-ka bi trebala da ti radi posao . Samo obrati paznju da bude dobro usmerena , da duva u pravcu onoga sto zelis hladiti i grejati , negde u poziciji kao na slici ..

markecSMB

Grejem 45m2 , bez kupatila , mas podatke o stanu , izolaciji , skica, itd dole u potpisu ..

Jedino sto pred spavanje od 00-06h ujutru zatvaram vrata od kuhinje da bi mi se lepse grejala decija soba jer cerkica ima naviku da se otkriva .. Inace klima radi 24/7 i drzim 23c .. Stan je mama za grejanje
Stan 48m2 , PVC stolarija , jedan spoljni zid - cigla - 45cm , izolovan stiroporom s unutrasnje strane : decija soba 3cm , kuhinja 2cm , terasa spolja 5cm i iznad stana je tavan izolovan mineralnom vunom 10cm
nexteen je offline   Reply With Quote