Igram iskljucivo RUSH i igra mi je zabavna.Prvo sam imao frustracije nekakvih pocetnih desetak sati, a nakon toga uzivanje.Doduse, puno toga ovisi o teamworku (efikasno unistavanje neprijateljskih kopnenih vozila, primjerice), ali zato cim vidim da mi je team smece i da ne znaju sto rade, quit i trazim novi server.Koristim quickmatch i, zanimljivo, efikasan je i zapravo radi.
Sad vec znam mape i kako funkcionira gunplay mehanika, navikao sam da su oruzja neprecizna on-purpose i nosim se s tim, malo recoil kontrole i sve je okej.
Na mojoj kanti se vrti glatko, ali sam za svaki slucaj capao FPS na 60 putem in-game FPS limitera, kako bih izbjegao FPS dropove i zbog refresh rate-a, koji mi je default i maksimum.
Prihvatio sam cinjenicu da je ovo arkadna pucacina, nekakav mix Battlefielda i jos par popularnih shootera, pa mi je samim time lakse podnijeti odredene stvari sto se same igre tice.
Opet, tko zeli zaigrati koju rundu neka me slobodno doda.Ali, napominjem - igram iskljucivo RUSH.Probao sam operacije i ostale modove, nisu mi sjeli poradi velikog broja svega na terenu.Od pjesadije do vozila.I, iskreno, conquesta sam se zasitio u BF3/4.RUSH sa 24 igraca funkcionira dobro.