07.01.2017., 19:25
|
|
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Autor BojanZD
Za sve one koji se osjećaju kao topovsko meso i igra ih sam frustrira, najbolje je strpljivo odigrati par sati i taj period iskoristiti za postavke igre i hardvera.
Npr., MP uvijek treba malo spustiti graf. postavke da igra ide što fluidnije na 60ak fps, može i manje, al fluidno mor bit.
Obratite pažnju na ping, jer ako imate veći ping od ostalih normalno da vam vrijeme reakcije kasni.
I po meni najbitnija stvar za MP, a to je dobar miš.
Morate bit u mogućnosti brzo mjenjati osjetljivost miša od min do max, morate bit u mogućnosti programirat miš tako da na tipkovnici praktički ostane samo kretanje a sve ostalo na miš,npr, melee attack, granate, izmjena oružja i sl.
Sitnice, al zlata vrijede za MP, sretno!!!
|
Osim toga da mi je noz na middle mouse buttonu, niti jednu jedinu stvar koju si gore naveo nisam mjenjao sto ti moze potvrditi dosta ekipa koja je samnom igrala BF,a u BC2/BF3 smo razvaljivali pa cak i praznili servere... Uvijek detalji na ultra i postavke od igre kakve jesu. Naravno da je uvijek bilo boljih ali smo i mi bili jako dobri kao tim  Uostalom mislim da si igrao s nama BC2 ako se ne varam... Ova igra kao i BF4 odron, nema ono nesto. Ili smo mi ostarili  ili je ovo i dalje samo lijepa grafika 
|
|
|