Citiraj:
Autor Mommistake
|
Suštinski si se potpuno složio sa mnom da će biti pay-to-win, čak i sa dijelom gdje sam napisao da će *najvjerojatnije* biti pay-to-win, dakle nisam rekao BIT ĆE. Pritom si se izrazio s dvije logički suprotne rečenice. Pročitaj još jednom pa će ti biti jasno
---
Pot, koliko ti gameplaya može donijeti nekro prije nego otupiš još uvijek zaostalim grindanjem GR i riftova? Naravno da će ljudi bez problema keširati, ali neću biti jedan od njih, primarno jer sam rebel što se tiče pay-to-win/pay-to-play-subscription koncepta u igrama. Za igru koja danas košta 20€ na bnetu (oba nastavka) dati više od pola tog iznosa je u najmanju ruku glupo.
Blizzard je na HOTS i Overwatch isprobao mikrotransakcije i vidio da funkcioniraju. Auction house u D3 je odavno prošlost, ali ovo naplaćivanje sadržaja je comeback te mehanike naplaćivanja u D3. Uskoro bi se mogli pojaviti petovi, skinovi, ako ne i nova oružja.
Meni je uvijek primarno bilo kupiš igru ili je čak besplatna i možeš imati potpuno iskustvo bez dodatnih ulaganja. Vizualne stvari isključene ofc.