View Single Post
Staro 04.01.2017., 16:26   #6719
mstaglicic
Premium
Moj komp

mstaglicic's Avatar

Datum registracije: Apr 2009
Trebam savjet u vezi reklamacije laptopa .

Dakle, 20.6.2015. sam od ADM-a dobio povrat novca za razbijeni Dell laptop i kupio ASUS X751LK laptop uz nadoplatu .

Taj ASUS je radio dobro sve do prosinca iste godine kad mu je otkazao hard disk, poslan je na servis i popravljen . Nakon tog servisa sam iskoristio ASUS promociju i dobio puni iznos natrag na račun i popravljen laptop.

U kolovozu prošle godine disk opet počinje otkazivat i u dogovoru sa ADM-om odlučim se na ugradnju SSD diska kod njih kako bih zadržao garanciju. Disk koji je bio u kvaru poslan je na servis te je meni poslan novi disk uz laptop ( u koji su ugradili SSD na moj zahtjev ).

Nadao sam se da sam ugradnjom SSD-a riješio problem, međutim nedavno mi je počela otkazivat tipkovnica ( prvo cijeli jedan red, pa nasumično tipke, sad radi samo par slova i to jedva ) te mi je audio izlaz neispravan .

Kontaktirao sam servis direktno samo da ih pitam koliko im treba za nabavku dijelova , odgovorili su mi da im treba najmanje 21 radni dan kako bi nabavili dijelove.

Imam li kakvih prava kao kupac tražit povrat novca / novi laptop od trgovine ( nemaju ovaj model više ) budući da laptop ide treći put na servis ( iako nije svaki put isti kvar ) ?