Citiraj:
Autor 1v@n
Auuu, ovo je bome stvarno par godina van toka.
Nocturno je BIO raj za studente i škrtice. Prosječna klopa za malo novaca na dobroj lokaciji...dok nije postala ispodprosječna, ili sranje.
Za par kuna više, a 50 metara dalje...Capuciner. Za još malo više novaca...Capuciner grill. Za probati nešto drugačije...Sri Lankanski restoran na tkalči je navodno super, u prostoru gdje je prije bio Rocket Burger.
Roštilj...ne znam kaj je s Kostom otkad je pukla ljubav na Cvjetnom. Paulaner grill i "kod Dede" su mi favoriti. Zelen dvor isto nije loš.
Pizza...ništa Oroslavje. O'hara za zdravo, lagano i skupo, Chello za veliko, krcato i relativno jeftino.
U okolici Zagreba samo Grašo, ako se hoće pojesti dobro, obilno i jeftino, oćeš pizzu, oćeš grill ili nešto treće. Čak su im i deserti odlični.
|
Ma sam sam htel napisat sa tkalca ima taj sindrom okretista i imat ce ga uvijek(autobusi kraj katedrale puni turista iz vana), bez obzira sto je kakti konkurencija jaka tam. A onda me samo otipkalo.
Da mi je opet pojest tiramisu iz narodnog, doslovno sam se tresao dok sam ga jeo.
Za Chello nikad cuo(zguglam)
Imal di molekularna klopa u nas?(ne ono kaj su dalmosi isli kopirat u El Bulli)
Htio bi pojest zelenu maslinu skuhanu u tek.heliju, a napravljenu od zelene masline il jaje na oko napravljenu od jaja koja izgledaju ko jaja na oko i imaju okus ko jaja na oko