View Single Post
Staro 03.01.2017., 20:30   #334
tizhu
Premium

Datum registracije: Sep 2014
Citiraj:
Autor rak21 Pregled postova
Molim preporuku za usisavac cijene 500-600kn. "Opsluzivao" bi mali stan (40+ m2), pozeljno da ga ima za kupiti u Osijeku u nekom od trgovackih centara. Jacina usisavanja je naravno prednost.

Vjerujem da su vrecice ipak najbolje rjesenje u tom cjenovnom rangu ali ako tko ima drugaciji savjet, spreman sam ga poslusati

P.S. Jel k cemu ovaj model Gorenja: https://www.konzum.hr/klik/#!/produc...b21diy-gorenje - u Konzumu preko naljepnica 500kn
uzmi onaj koji ima najviše moguće ocjene za površinu koje u stanu imaš najviše. recimo ja nemam tepih i moj usisivač ima oznaku D za tepihe, ali zato ima A za tvrdu površinu i A za izbacivanje prašine natrag u prostor. to ti sve piše na onoj naljepnici kao i za žarulje koja su klasa ili za frižider. meni je izbacivanje prašine natrag bilo na prvom mjestu.

e da. na forum haer ima tema o usisivačima i jedna ženska je doslovce prekopala sve trgovine u zagrebu i našla electrolux usisivač za 500 kuna koji je taman zadovoljavao moje potrebe - tako da malo prekopaj tamo.

znači:
1. maks cijena
2. izbacivanje prašine natrag A
3. tepih ili parket da ti bude A

vrlo brzo ćeš suziti izbor.
meni potrošnja struje ne igra ulogu jer stvarno ne želim štedljivi usisivač koji mi baca prašinu u zrak taman da udišem za vrijeme usisavanja.

nadam se da sam te usmjerio
tizhu je offline   Reply With Quote