View Single Post
Staro 02.01.2017., 22:14   #2637
Sn4k3
Premium
Moj komp

Sn4k3's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
@xGAME

...da se nadovezem na prijasnji post. Nazalost purple tint kod Samsunga C24FG70FQ je i dalje prisutan. Sa zadnjom revizijom firmwarea je ispravljen Free Sync problem, ali kod vecine je i dalje prisutan taj famozni "ljubicasti/zeleni" problem. Steta, monitor nudi puno i ima odlicne specifikacije, ali izgleda da nije problem u driverima ili softwareu koji se koristi vec u OD-u. Sto vise istrazujem vise mi se cini da Samsung nece tako lako ispraviti ovaj problem sve dok ne izbace noviji model monitora sa slicnim specifikacijama - iako vec postoje naznake da najnoviji primjerci nemaju probleme sa purple/green tintom ... Jedini konkurenti zasad (koje sam uspija naci) su Acer XZ271 i Lenovo Y27f koji nazalost dolaze samo u 27"+. Imaju identicne specifikacije i (virujem) panele kao i 27" model Samsunga, sa nekim dodatnim mogucnostima poput Usb huba, zvucnika i sl. ali isto tako nemaju Quantum Dot. Lenovo nije dostupan kod nas a Acer se moze kupiti u Centro.hr za nesto manju cijenu od 24" Samsunga, no trenutno je nedostupan. Ako nadjem pozitivne reviewe mislim da cu se odlucit za Acera...

Zadnje izmijenjeno od: Sn4k3. 03.01.2017. u 00:38.
Sn4k3 je offline   Reply With Quote