View Single Post
Staro 02.01.2017., 13:37   #4502
Igneos Eructid
običan user
Moj komp

Igneos Eructid's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
eh, g4400 je Intel, a Intel oduvijek ima veci IPC od AMD-a, no ako se igra ne zeli pokrenuti jer proc ima samo dvi jezgre, zavraga ti Intel. I usput, g4500 ima bar duplo jacu integrusu od g4400. Druga stvar, na ovom forumu su se oduvijek gledale neke stvari. Npr, ako maticna koju preporucas ima 6 sata utora, onda preporucas i napajanje sa 6 sata konektora. Zatim, preporucas lc power napajanje jer je jeftinije i nerijetko ima visi standard, 80+ bronze, silver, gold itd, ali samo AKO kucistu napajanje ide gore. Jerbo doticcni imaju prekratke kabele ako je napajanje pozicionirano dolje. Zatim gledas proizvodjaca, ne samo brend, a za najzahtijevnije gledas i same komponente unutar napajanja. Sto se tice kucista, MS je mislim msanov brend, i ta kucista se prodaju na palete, ne po komad. Oduvijek ih je odlikovao tanak lim, zbog kojeg bi kuciste vibriralo i treslo se po stolu i savijalo, a zavrsna obrada im je nikakva, tako da bi se na njima nerijetko coek i porezao. To se ovdje nikad nije preporucivalo. Nadalje, ako napajanje nema ili ima 6 ili 6+2 pin pcie za grafu, onda mozes takvu grafu i preporucit. Odi na gpuzoo.com i pogledaj koliko GFLOPS-a doticna radi, i koliko pixela po sekundi isporucuje, da znas bi li odgovarala rezoluciji monitora na kojem ce se igrati, i igrama koje se namjeravaju igrati. Jutub review moze posluzit eventualno da cujes sam rad venta ili kao potvrda tvornickih podataka ili za vizualni pregled, nikako kao mjerilo. Mislim, sve su to sitnice, ali na takve stvari se ovdje oduvijek pazilo. BUG i njihovi korisnici su druga prica...
Igneos Eructid je offline   Reply With Quote