01.01.2017., 22:04
|
|
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
Autor kvaju
aj javi za par dana za Orzly, ali se na ćoše ekrana uvlači prašina, dali ti smetaju one točke po ekranu (nisam siguran ima li ih v2), i dali ostaju otisci prsta po ekranu, i osjetljivost ekrana kakva je, i kombinacije sa oklopima kakve su.
Ovo pitam jer sam koristio v1, i mrlje po ekranu su bile baš ono pretjerane, dosadi čistiti stalno, po rubovima ekrana se prašina uvlačila, i kad sam Nillkin oklop stavio kao da se blago digne TGSP na sredini, i touch uopće nije radio jer ga digne oklop. A po suncu su te točke po ekranu bile toliko vidljive da mi je baš smetalo. Nije baš ni jeftino to staklo bilo sjećam se, ali meni je bilo katastrofa.
Sad sam uzeo official curved TGSP iz OnePlus-a i prezadovoljan sam s njim, ali je skoro 20€, ali vrijedi tih para, jer ono i ne primjetiš ga kako je fino sjelo.
Jeste vidjeli kožni oklop kako je moćan
https://imgur.com/a/qQRMw
|
Evo javljam se vec sad i nisam bas ipak odusevljen za tu lovu koju sam dao.
Prašina se uvlači, mrlja toliko nema pretjerano kao sto je bilo na onoj foliji koja je dosla s njim, tocke mi ne smetaju, no primjetio sam na ekranu rainbow effect (mrlja kao otisak prsta i vidi se pod jakim svjetlom) i naravno Orzly ne pokriva sve rubove.
Tako da, može to i bolje...
|
|
|