nema sigurno ratu sada 1500kn nemoze imat!! dali ti kuzis? Nebi mu stavilo ratu od 1500kn ako ima potroseno 2000kw u zadnjem ocitanju... o cemu govoris hebo ga ja.
Ka sam prije imao problem sa strujom placao sam ratu bas od 1500kn i na vise i sa tim da mi dolazila razlika po 2000kw. Bio u elektri dobio novi sat badava nista se nije promjenilo imao sam takav period od pola godine. svi uredaji u kuci su mi novi od televizije,bojlera,frizidera skrinja bas bas sve. nemam nista starije od 2 godine u kuci. i to svi uredaji sa cerfitikatom visim od a+. Bili su privatni elektricari i elektricari iz hepa i nitko nije mogao skuzit do cega je. I onda samo od jednom stalo to. Sada placam ratu od 500kn sta je meni i normalno za uredaje koje imam. Od 8 mjeseca do sada sam potrosio 1600kw struje meni je to cak i premalo al eto. Ja sam kupio uredaj za ispitivanje svojih uredaja placen je 450kn. Znaci mjeri ti struju po jednom uredaju. I to treba mjeriti bar tjedan dana.. Ova njegova potrosnja je u redu jer 2000kw struje od 21.3 do 26.9 to je 6 mjeseci...