Naravno.
I ono najbitnije.
Ako meni ovaj i5 radi zadovoljavajuće,nema razloga da neće i ubuduće raditi isto.Pa bio sad Zen i 4 puta brži ,ovaj i5 će i dalje odrađivati posao i neće bottleneckati grafičke ili tko zna što samo zato što je zen toliko brži.
E sad,ako noviji programi počnu tražiti brzine koje daje zen,onda se bude mijenjalo,ne.
Isto kao i kod grafičkih danas,Sve novije igre traže brdo vrama,tako da danas možeš zaboraviti igrat novije naslove sa 4870,5850 i inima,jer jednostavno ne ide.Prisiljen si uzimati jaču grafičku za Doom ili Laru Croft.
Do pred godinu ,dvije si sa jednom 4890 mogao vrtiti više manje sve na ok postavkama .Danas,figu!
Zato mislim da Zen ne bude toliko brz kako se priča.Prvo,ako i arhitektura ima potencijal ,neće amd žuriti izdavati turbo jake primjerke odmah,koji će ubijati intela,nego će je polirati generacijama kako to intel radi još od Sandy Bridgea.Po meni najači primjerci budu al pari ili nešto jači od intela danas,pa kad intel odgovori jačim,onda budu oni opet malo ispoliraju i daju novu "visheru"!
Samo da se što više izmuze,ne!
Ps: Uz obavezno mijenjanje socketa!