Citiraj:
Autor T}{OR
Damage Control System Modification 2, na Slotu 5 umjesto Steering Gears Modification 2:
http://wiki.wargaming.net/en/Ship:Upgrades
Ne popravljaš ako si pod vatrom, samo kad znaš da si siguran. U protivnom možeš upalit heal dok 1 vatra traje jer za BB je to ogrebotina. Većina ekipe se uspaniči pa potroši repair i onda dobije 2-3 nove vatre koje su puno veći problem.
Bismack apsolutno ne treba Target modul radi Hyda koji otkriva brodove u dimu unutar 5,5 km IIRC a torpeda 3,5km. IIRC.
Po meni Concealment je bolja opcija jer paše mom stilu igre, ali nećeš pogriještiti na Carolini niti s jednim.
TA modul se stacka recimo sa Vigilance skillom. Vigilance daje +25% na detekciju torpeda, a TA +20%. Kumulativno to je 1,25 x 1,20 = 1,5 odnosno 50% bonus. Tako da F3 torpeda od Shime sa stock detekcijom od 1,9km vidiš na 2,85 km od sebe ako imaš skill i taj modul.
|
Naviko sam na rudder shift jer manouver mi je bitan na visim tierima.
Koliko sekundi spasis od vatre s tim damage control sistemom?
Da, vatru inace gasim samo ako mi je u blizini neki otok kao zaklon, ili na vidiku nema vise cruisera. Inace pustim da gori do kraja pa onda tek heal.
Cini mi se da je po putanju vatre drugacija taktika na Carolini.
Bismarcka sam slago module na prema drugim igracima koji ga igraju. Cuo sam to da se Target ne stacka sa Hydrom. No dobro dodje TA ipak jer Hydra nije pasivni skil nego aktivni na kratko vrijeme borbe. TA je pasiv.
A za Carolinu, Concealment je da ja budem manje uocljiv neprijateljima, a TA da oni budu meni vise uocljivi. Ukratko prevedeno.
Jedino sam moram vidit kaj mi je lakse od toga.
Mislim da je Notser u nekoliko svojih videa isto predlagao Concealment na Carolini.
Kaj se tice ovih izmjena commander skillova, znaci da ce HE BBi bit sve vise popularni?