Citiraj:
Autor tutix
Meni ovo smrdi na skaliranje na 10-ki. Jesi siguran da je na 100%?
(desni klik na Desktop > Display settings > Change size of text, apps and other items)
Windows 10-ka je pušiona što se tiče skaliranja (recimo naspram OSX - MacOS). Mislim, puno bolje je to nego što je bilo prije, ali recimo imam 13.3" laptop na Full HD i moram ovo držat na 150%, inače je za moj ukus sve presitno. Ovisno o programu, skaliranje je užasno (slova užasno mutna). Uglavnom su Windows stvari OK, ali 3rd party programi su katastrofa.
E da, nigdje ne pišeš koji driveri su gore za grafu? Ako se imaš vremena zezati, možeš stavit staru grafu u novi komp i pogledat kako se ponaša. Moguće da je i ovaj DP>HDMI konverter brokva (pogotovo ako je neko eBay smeće).
|
I to se da namjestiti morao bih se sjetiti (namještao ljudima - malo čudo opcija...) kako sam to radio ne koristim taj krš po meni Windows 10 zbog stalnog dobacivanja podataka preko interneta...
Neka prvo progleda kako se ponaša na nekoj Linux distribuciji lako skine npr. Ubuntu i sve istestira ... Ako ustvrdi da je problem u Windowsima 10 onda možemo krenuti rješavati problem , ako ne moguće da ima monitor koji pravi flickering effect
http://www.flatpanelshd.com/focus.ph...&id=1362457985