View Single Post
Staro 30.12.2016., 18:51   #1
Jerry_nidžo
Premium

Jerry_nidžo's Avatar

Datum registracije: Apr 2009
Problem u hostinzima ili...?

Imam nekih problema s hostinzima.

Hostinzi su free
Domene su free

Na jednom hostingu imam jedan Wordpress
Na drugom hostingu imam instalirana dva wordpressa

I do jučer je bilo sve OK, manje više uz povremena prekida veze, a onda se javio jedan problem s kojim se do sad nisam susreo.

Na oba servera ne mogu otvoriti File manager odnosno Online manager za upload stranica i svega ostalog na server.

Wordpressima normalno mogu pristupiti priko admin sučelja, i same stranice se otvaraju kao i do sada.

Mogu otvoriti Mysq baze i MyAdmin, ali lile manager nikako.

ZAšto mi je bitan Lile manager ako sve ostalo radi kako triba.

Ma kad se ažuriraju pluginovi, teme i sl. puno mi je brže priko servera nego ažurirati ih iz Wordpress admina.

Sad pomislim da su me blokirali ili tako nešto.

I onda jučer se registriram i na treći free Hosting sa sasvim drugim emailom i vidi vraga i na tom trećem hostingu nema File Managera.

E sad da nema na tri servera File managera u CPanelu to više nema veze sa zdravim razumom.
Mislim se možda je Adblokeru, isključim Adblocker, skeniram računalo radi virusa i sl. i opet sve po starom. Mogu ući u wordpress priko admina, ali priko servera (ne 1 već 3 različita hostinga) nikako.

Evo tih servera.

Server 1 na njemu su mi dva wordpressa.

Server 2 tu mi je jedan WP

Server 3 ovaj sam jučer registrirao s sasvim drugim emailom.

Sto bi moglo biti jesu li serveri prid gašenjem ili....

Čudno mi je to da mogu bez problema uređivati u WP kao admin, a da hostingu ne mogu doći do public stranice tj tamo gdje sam uploadao WP

Zadnje izmijenjeno od: Jerry_nidžo. 30.12.2016. u 21:58.
Jerry_nidžo je offline   Reply With Quote