Tema: Košarka
View Single Post
Staro 30.12.2016., 13:42   #1047
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor Gilbert5 Pregled postova
Meni je bila odlicna tekma Boston-New York.

Horford je igracina i pol, neovisno o brojkama na kraju tekme. Boston igra jako pametno i uzitak ih je gledati.
Nisam gledao, ali da, Al je igračina. Nadam jačem istoku u playoffu, sa zrelijim Raptorsima i dobrim Celticsima.
Zapad bi mogao biti ludilo ako svi budu zdravi. GSW, Spursi odlični, Rocketsi su dobri, bolji dosta nego prošle sezone, Clippersi će biti opasni ako budu zdravi, a bome će OKC i Jazz prema dosad prikazanom biti opasni i tražit koji skalp.

Westbrook je životinja :s

Citiraj:
A gsw su uvjerljivo najboljii iako su izgubili. Malo ih zeza obrambeni skok. Recimo da otpust vareja i zazu, i nekako dobiju noel-a
Ma jesu, ali teško je tu bit pametan. Liga je nažalost u regularnom dijelu postala smijurija, s brojnim timovima koji tankiraju, trenerima koji konstantno odmaraju igrače, igranje pod ručnom. Slažem se da im fali centar.

Citiraj:
Durant je zvijer. U obrani drzi od 1-4 pa i nize petice moze braniti u postu.
U napadu ga nije islo u zadnjoj.
Je, ovaj obrambeni dio je i mene iznenadio, zvijer je na svakom dijelu terena. No, čini mi se da mentalno KD nikad neće kliknuti. Već dobivenu tekmu protiv Cavsa je usrao u zadnjoj četvrtini sa 2/9. 0/7 u zadnjih 5 min. Većinu od tih šuteva je forsao, i to u situaciji kad za tim nije bilo nikakve potrebe.

Strašan je igrač, ali s ''mušicama''. Nisam uvjeren da je to bio dobar potez za GSW. Narušen je balans momčadi, igra im trpi, nema toliko ball movementa. Kvalitetom su iznad većine i to toliko da se neki problemi u igri ne primijete na prvu. Međutim, kad ih stisne jaka momčad, lako pucaju jer nisu uigrani s KD-om. Možda sve to sjedne na svoje mjesto, ali ne bih se kladio na njih. Plus Curry ostaje enigma. Izvan forme, manje puca i djeluje nezadovoljno. A lopta uglavnom kod KD-a. Ne bi me čudilo da Curry digne sidro na kraju sezone.

Citiraj:
I nba su sluzbeno objavili da je bio kontakt i faul u zadnjem napadu kada je kd pao.
I LBJ je trebao dobiti tehnicku dok se pravio vazan na obrucu 1.30 do kraja.
Stoji sve to, ali bilo je dosta greška prije toga na štetu Cavsa. Plus što se u NBA ovakve stvari u zadnjim sekundama rijetko sviraju.