View Single Post
Staro 30.12.2016., 11:13   #4189
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

Datum registracije: Nov 2010
Baš gledam kako bi presložio B-Marka i Carolinu. Neki skillovi su buff, definitivno ali nije više tako straightforward. Recimo da se želi zadržati max domet na B-Marku odnosno full secondary build:
  1. DCCA (dva lovca)
  2. EM | HA
  3. SI & BFT ili DE (radi novog bonusa na sekundarce) *
  4. MFCSA | AFT

* gubi se BOS za anti burn build i mogućnost uzimanja recimo novog FP skilla za max tri vatre što je na njemačkim i drugim BB-ima odlična stvar. BOS i Damage Control System Modification 2 kao anti burn build nije više tako straightforward...

Carolina recimo:
  1. DCCA
  2. EM | HA
  3. SI | BOS ili FP *
  4. MFCAA | AFT

* Mislim da uz manual AA nema potrebe za BOS i dodatnih 20% bonusa kad ovaj daje 100%. Alternativa je stealth build na njoj, onda BFT umjesto BOS i CE umjesto MFCAA.

Ako se pak ide na 3 sa 4. reda teško je odlučiti se za koji skill na 3. redu jer ih tu ima podosta dobrih.

Gledam malo i za Fletchera recimo:
  1. PM (sve drugo je bzvz za DD na prvom redu)
  2. SSE | LS
  3. SI | TAE ili BFT *
  4. SE | CE

- Opet na 3. redu gubiš ili TAE ili BFT ili SI ako želiš prvo dvoje. Da ne velim kako Vigilance postaje puno manje bitan za one koji su to uzimali.

---

EDIT: Novi CV build bi išao ovako nekako na prvu koliko mi se čini:
  1. ASE | DFE | EvM
  2. TA | HA
  3. TAE | BOS | DE | BFT | ET
  4. AS

- Opet situacija nije čista. Ili uzimaš 4 sa 3. reda pa ti ostane po jedan na drugim redovima, ili 3 sa 3. reda i ostane ti 3 boda za uzet dva nova skilla sa prvog reda ili HA na drugom redu plus jedan novi skill s prvog...

---

EDIT2:

B-Marko možda izgubi njemački Hydro i dobije običan:

http://forum.worldofwarships.eu/inde...3#entry1535623

YT playliste: IL-2 Sturmovik: Great Battles | Duxford Flying Legends

Zadnje izmijenjeno od: T}{OR. 30.12.2016. u 11:32.
T}{OR je offline   Reply With Quote