View Single Post
Staro 29.12.2016., 08:38   #4867
alengrosevic
Premium
Moj komp

alengrosevic's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor alengrosevic Pregled postova
Pozdrav kolege!

Imam pitanje o prijevremenom raskidu ugovorne obveze. Naime, do 9 mjesec iduće godine imam ugovornu obvezu s Optimom. Njihov sam korisnik godinama, i do sad je bilo problema s njihove strane (koje sam po HAKOM-u mogao iskoristiti za prekid pretplatničkog ugovora) ali sam ostao kod njih je je bilo tu i drugoh faktora (T-Com) radi kojih su ti problemi nastali. Nikad nisam radio frku jer sam vidio da nije sve do njih.

Sad, tu je kod mene postala dostupna optička veza, brutalne brzine po vrlo povoljnim cijenama.
Budući da imam još jedno vrijeme za plaćanje obveze, ima li načina kako da to raskinem na obostrano zadovoljstvo. Napominjem, nikakve poklone nisam dobivao za produljenje, samo je mislim prva 3 mjeseca bilo 50% popusta za mjesečni račun. Ima li tko informaciju da li se može npr, platiti 30-40% ostatka iznosa unaprijed kao penal ili zahtjevaju da se full sve plati? Ima li koja caka da se to obavi čim bezbolnije za moje financije?

Hvala!

Evo samo da javim, išao sam normalnim putem i poslao im upit. ljubazno im objasnio sve detalje i zamolio da vide što mogu učiniti na obostrano zadovoljstvo. Dobio sam odbijenicu da mogu platiti sve rate unaprijed i da mi ne žele izaći ususret s mojim zahtjevom.
Ispali su baš šupci jer sam tijekom ovih godina imao i problema sa linijom, pucanje veze, spore veze i svaki put sam zamoljen za razumijevanje i strpljenje. Nikad nisam dizao paniku i radio probleme i sad kad ja njih zamolim za razumijevanje onda dobijem odjeb. K tome sam tijekom ovih godina i jedno 10-ak korisnika doveo na njihovu mrežu, baš lijep način da se oduže. Mislim da ću sad davati kontra reklamu, pošto imam široki krug korisnika, imat će sigurno nekakav učinak

Sad, ako netko ima siguran info kako to staviti nakon par mjeseci u mirovanje tj kako najbolje proći, slobodno napišete ili javite na pm.

hvala!
alengrosevic je offline   Reply With Quote