Citiraj:
Autor coconut
Provjeri treba li ti baš kronograf sat sa svim tim manjim brojčanicima unutar. Nečitljive je od onih bez toga. Štopericu ionako danas ima svaki mobitel.
|
Nekako mi je zapela crna boja - htio bih čišći sat, ali moram birati između "čistoće" i crne boje. Trenutno naginjem crnoj boji.
Citiraj:
Autor Munjara
crna boja koliko od bila privlačna je u principu sloj nanešen na osnovni čelik i ako gadnije zagrebeš izgledat će vidljivo i ružno jer će se jasno vidjeti srebrna boja metala ispod i to se ne može polirati niti sanirati. Za normalnu uporabu, a imam i citizena i seika crnog to nije problem i slojevi i premaz je prilično otporan i postojan.
Drugo koliko kužim sat ima integrirane lugove iliti specifičan pihvat za remen što ako nemaš namjeru stavljanja drugih remena i nije neki problem ali ako odvališ narukvicu trebat ćeš zamijeniti istom originalnom što je obično trošak od 100tinjak eura.
|
Sat planiram u uredu nositi i općenito poslovno okruženje - mislim da ne bi smjelo biti problema.
Osim toga, ako se što slučajno dogodi satom ili mi se ne svidi, 2-3k kuna na polugodišnjoj razini mi ne bi smio biti problem dati.
U ovome trenutku mi nije problem uzeti niti sat od 10k, međutim, baš zbog toga što mi je prvi ozbiljniji radije ću uzeti nešto do, kako rekoh, 5k pa ako se zahebem kupim drugi pa imam dva za mijenjati.