View Single Post
Staro 28.12.2016., 20:17   #4167
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

Datum registracije: Nov 2010
Citiraj:
Autor MRSKI Pregled postova
Prije svega da vas sve pozdravim i predstavim . Pratim ovu temu već neko vrijeme i sada sam se odlučio registrirati. WOWsom sam se zarazio prije dvije godine i mislim da je jedna od najboljih FTP igara. Do sada nisam uzimao premium account a mislim da će tako i ostati
Igram sa svim brodovima osim CV-a za koje se nisam imao volje vježbati mada ne znači da neću u budućnosti. Sa nekoliko brodova sam došao do tiera 8 (Kagero, Hipper, Benson) i još dvadesetak brodova sa tierima ispod. Imam dovoljno XPa da otključam 9. E sad me zanima da li se za non premium usera isplati ići na tier 9. Znam da troškovi servisa rastu (mislim da je sada servis na tieru 8 za cruisere i DD oko 75000 keša) i da mi u prosjeku nakon partije ostane možda oko 40000. Da li je to dovoljno da bih bio u plusu? Ako neko može napisati koliko košta servis nakon bitke u tieru 9 bio bih mu zahvalan.
Pozdrav i dobro došao. T9 i T10 se isplati igrati ako si dobar. Pogotovo ako umeš perma camo za brod koji ti se sviđa. Ja sam se iskeširao za perma camo na Des Moines i sa premiumom uredno farmam preko 300k srebra po partiji. U odličnim partijama jednako ili više kao premium T8 brod. A XP ko dreka u T10 s tim camo.

Bez premiuma se može na T9 i T10 ali samo ako misliš pola vremena igrati T8 i niže jer će ti trebati za financiranje viših tiera koji su ne samo skupi po bitkama već i po samom opremanju. Računaj da ti za brod na T9 treba cca oko 25 milja srebra da ga potpuno opremiš.

Također, nemoj škrtariti na consumablima - za 22500 srebra možeš uzeti premium varijantu, ne trebaju ti dubloni (vidim da tu ima novih pa zato pišem) i obavezno ako ništa drugo uzmi permium verziju repair i heal-a. Duže te drže u borbi i u konačnici to pokriješ razlikom neto plus na kraju partije.

YT playliste: IL-2 Sturmovik: Great Battles | Duxford Flying Legends
T}{OR je offline   Reply With Quote