Tema: Žderonje
View Single Post
Staro 28.12.2016., 10:33   #35011
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor Halos Pregled postova
Rub 11 cm, sredina malo kvalitetnijeg sira i sosa i normalno da ces popizdit na okus.
Jesi probao?
Tako ni ja ne brijem previše okolo jer bez lažne skromnosti mogu reći da si doma napravim bolju pizzu nego što ju dobijem u većini pizzerija.

Ova gore nema ni izbliza tako velik rub kao što kažeš. I gore je desetak šnita finog sira i cca 5 šnita špeka. Ali da, ako očekuješ da pizza bude natrpana svim i svačim, to tamo nećeš dobiti.

U Gloriji sam bio prije pol godine i jeo baš zagorsku. Nije bila loša, ali nije bila ni niš posebno. Dobra pizza i to je to. Jedino sam razočaran bio time što su gore puknuli neke jako mokre feferone koji su pustili puno octa i cijelu pizzu zakiselili. Jedino je fakat velika, i od jedne velike se najede troje ljudi.
Citiraj:
Autor Mommistake Pregled postova
Ma lome se koplja oko tog Oro-gora već dugo, ali meni i dalje za klasu viša od ičega u mom kraju. Nije mi ZG baš blizu, pa odem onda u Oro-goro. Jedem samo zagorsku tamo, i zadovoljan sam.
Od oro goro do zapadnog dijela zg imaš 20 minuta vožnje, nije tak daleko za potegnuti. Tamo imaš oharu ako hoćeš probati, a ako ti je to preskupo imaš solidne kvartovske pizze u blizinu u čempresu na bolničkoj, san pietro u španskom ili u mr. jacku na samoborskoj. s time da u mr. jacku nisma već dugo bio pa ne znam jel više valja.

ili odeš u bistru na pizzu ako ti se ne da u zg.

realno je sve navedeno puno bolje od oro goro koji odavno ne valja.

Zadnje izmijenjeno od: Roberto. 28.12.2016. u 10:39.
Roberto je offline   Reply With Quote