Citiraj:
Autor Halos
Rub 11 cm, sredina malo kvalitetnijeg sira i sosa i normalno da ces popizdit na okus. 
|
Jesi probao?
Tako ni ja ne brijem previše okolo jer bez lažne skromnosti mogu reći da si doma napravim bolju pizzu nego što ju dobijem u većini pizzerija.
Ova gore nema ni izbliza tako velik rub kao što kažeš. I gore je desetak šnita finog sira i cca 5 šnita špeka. Ali da, ako očekuješ da pizza bude natrpana svim i svačim, to tamo nećeš dobiti.
U Gloriji sam bio prije pol godine i jeo baš zagorsku. Nije bila loša, ali nije bila ni niš posebno. Dobra pizza i to je to. Jedino sam razočaran bio time što su gore puknuli neke jako mokre feferone koji su pustili puno octa i cijelu pizzu zakiselili. Jedino je fakat velika, i od jedne velike se najede troje ljudi.
Citiraj:
Autor Mommistake
Ma lome se koplja oko tog Oro-gora već dugo, ali meni i dalje za klasu viša od ičega u mom kraju. Nije mi ZG baš blizu, pa odem onda u Oro-goro. Jedem samo zagorsku tamo, i zadovoljan sam.
|
Od oro goro do zapadnog dijela zg imaš 20 minuta vožnje, nije tak daleko za potegnuti. Tamo imaš oharu ako hoćeš probati, a ako ti je to preskupo imaš solidne kvartovske pizze u blizinu u čempresu na bolničkoj, san pietro u španskom ili u mr. jacku na samoborskoj. s time da u mr. jacku nisma već dugo bio pa ne znam jel više valja.
ili odeš u bistru na pizzu ako ti se ne da u zg.
realno je sve navedeno puno bolje od oro goro koji odavno ne valja.