Citiraj:
Autor spitfire83
Cca 200kn za 2 osobe (svako pizzu i pivu), možda malo više.
Neces se prejesti, ali nećeš ni otići gladan.
|
Ima pizza već od 48-49 kn, pa se može i jeftinije proći.
Tko prvi put ide tamo, za preporučiti su pizze:
capriciosa 62 kn
zeleonilo 54 kn
salsiccia e friarieli 58 kn
ova zadnja je s s pravom bivoljom mozzarelom
od skupljih:
šuma striborova 82 kn
sa špekom crne slavonske svinje 76 kn
za one sklone eksperimentiranju: grga čvarak - pizza bez paradajz sosa, s namazom od crne svinje, lukom i čvarcima, te neka riblja ekstaravagantna pizza. ta je ujedno i najskuplja, preko 90 kn čini mi se
Citiraj:
Autor Mommistake
Uh, to je fakat dosta.
Hvala na info. Probati ću sigurno, ali nekako mi se čini da ću se držati Chella i Oro-gora.
|
A gle, sve pizzerije koje idu na višu kvalitetu sastojaka (karijola, duksa, zero zero...) imaju slične cijene. Još uz to je ohara otišla u smjeru prave napolitanske pizze, a to košta.
Nije to pizza za svakoga, ako voliš zasitne ''krkanske'' pizze s puno tijesta tipa chella, možda ti ova pizza neće odgovarati. Pizza je kod njih po tom pitanju kontroverzna, ljudi se ili mahom oduševe, ili zgroze cijenom i time što se za tu lovu ne nakrkaju do ibera
Količinski je meni sasvim dosta jedna pizza, mada bi mogao mlatnut i dvije da se zainatim, ali nema potrebe.
Tijesto u ohari je sasvim drugačije od svega što u HR možeš probati, vrlo fino, lagano i prozračno. Odem tamo cca jednom svakih mjesec dva (nekad i češće) protekle dvije godine, i još mi se nikada nije dogodilo da odem nezadovoljan. Pizze su uvijek top, tijesto izvrsno, i nikada nakon njihove pizze nisam imao onaj ružan osjećaj kamena u želucu.
Meni je oharina pizza za dva koplja bolja do svega ostalog što se kod nas može probati, apsolutno bez konkurencije. Uz to su mi i u kvartu, pa iako je skuplja, ne trošim puno na gorivo da bi otišo na finu pizzu