Citiraj:
Autor pogi
Pogledah The OA.
Hmmm.
Priča je definitivno dobra, vrlo dobra. Možda oko 4-5 epke malo može dosaditi, ali ponavljam ovakvu priču još nisam vidio u nekoj seriji od 8 epizoda, a završetak je vrlo zanimljiv i meni neočekivan.
Stranger Things je teško uspoređivati sa OA, ST se ipak lakše gleda a priča je isto vrlo dobra. Kako je netko već spomenuo ovdje je prisutna ta filozofsko-duhovna komponenta više nego znanstvena.
Ali da, preporuka za pogledati.
|
brijem da usporedbe OA i ST idu dobrim dijelom zbog toga što se obje bave nadnaravnom tematikom i obje su Netflix original series. Netflix u svojim orginalnim SF/mistery serijama ima drugačiji nekonvecionalni pristup - uz nabrojene ne zaboravimo Sense8, a možemo dodati i Hemlock Grove.
Izuzev toga ST i OA su savim različite serije, potpuno drugačiji storytelling, vrlo različite količine akcije i brzina radnje. Ali meni obje vrlo zanimljive i napete serije.
Citiraj:
Autor pogi
A Travelers? Ona ekipa koja je telepprtirala "svijest" iz budućnosti u tijela ljudi koji su trebali poginuti, da bi spasili zemlju od propasri...
Jel gleda ko to?
|
Bravo, sad si me podsjetio da ovo čeka na red
Citiraj:
Autor pogi
Gleda li tko seriju Frequency?
Snimljena je na temelju istoimenog filma od prije desetak godina.
Film mi je bio izvrstan pa me zanima misljenje o seriji.
|
Ja sam počeo, i stao nakon 4-5 epizoda. Ništa posebno za reći. Sve skupa brzo postane dosadno i prenategnuto. Eventualno pustit kad sam umoran kasno navečer da lakše zaspim