View Single Post
Staro 28.12.2016., 09:30   #9017
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor pogi Pregled postova
Pogledah The OA.

Hmmm.

Priča je definitivno dobra, vrlo dobra. Možda oko 4-5 epke malo može dosaditi, ali ponavljam ovakvu priču još nisam vidio u nekoj seriji od 8 epizoda, a završetak je vrlo zanimljiv i meni neočekivan.

Stranger Things je teško uspoređivati sa OA, ST se ipak lakše gleda a priča je isto vrlo dobra. Kako je netko već spomenuo ovdje je prisutna ta filozofsko-duhovna komponenta više nego znanstvena.

Ali da, preporuka za pogledati.
brijem da usporedbe OA i ST idu dobrim dijelom zbog toga što se obje bave nadnaravnom tematikom i obje su Netflix original series. Netflix u svojim orginalnim SF/mistery serijama ima drugačiji nekonvecionalni pristup - uz nabrojene ne zaboravimo Sense8, a možemo dodati i Hemlock Grove.

Izuzev toga ST i OA su savim različite serije, potpuno drugačiji storytelling, vrlo različite količine akcije i brzina radnje. Ali meni obje vrlo zanimljive i napete serije.

Citiraj:
A Travelers? Ona ekipa koja je telepprtirala "svijest" iz budućnosti u tijela ljudi koji su trebali poginuti, da bi spasili zemlju od propasri...

Jel gleda ko to?
Bravo, sad si me podsjetio da ovo čeka na red

Citiraj:
Gleda li tko seriju Frequency?

Snimljena je na temelju istoimenog filma od prije desetak godina.

Film mi je bio izvrstan pa me zanima misljenje o seriji.
Ja sam počeo, i stao nakon 4-5 epizoda. Ništa posebno za reći. Sve skupa brzo postane dosadno i prenategnuto. Eventualno pustit kad sam umoran kasno navečer da lakše zaspim

Zadnje izmijenjeno od: Roberto. 28.12.2016. u 09:41.
Roberto je offline   Reply With Quote