View Single Post
Staro 27.12.2016., 16:24   #1
Michel
Premium
Moj komp

Michel's Avatar

Datum registracije: May 2004
Kvalitetan filter za vodu

Sretan Božić ekipa !

Pitanje... kako je voda u Dubrovniku postala opasno loše kvalitete, da ne kažem direknto - otrovna , potreban mi je neki kvalitetni filter vode. Da li je neki od ovih filtera ok, i stvarno radi svoj posao : http://eva.hr/shop/eva-fontaine-filter-za-vodu ?

Želio bi da je što manje održavanja ( pa mi odgovara ovaj njihov natpis da je potrebno jednom godišnje filter od 430 kn zamijeniti novim.)
U zadnje vrijeme poslje svake kiše je zabranjeno piti vodu, te svakako moram kupovati flaširanu vodu koja je zapravo izuzetno skupa , pa zapravo bi sa uređajem do 2000 kn čak i uštedio što je najgore ....
Ima li tko kakvu preporuku ?

( Voda u Dubrovniku je onećišćena zapravo - grabovicom..... mjestom na koje se odlaže smeće koje je kao sanirano..... ali zapravo otpad prodire u tlo i dolazi u doticaj sa pitkom vodom, te je doslovno truje. Kada padne kiša , voda je doslovno boje zemlje....... sa nevjerojatnom količinom taloga....)