View Single Post
Staro 26.12.2016., 20:20   #4152
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

Datum registracije: Nov 2010
Malo trolanja / navlakuše od jučer, express_delivery i ja protiv Gigija i Sexy-a.

Citiraj:
Autor pero78 Pregled postova
Tnx evo dosao sam do Nassau-a i sad ima dva mjesta za upgrade sto se obicno tu stavlja na battleshipove te sto je najpametnije odabirati za upgrade kapetana
Kod većine BB-a u pravilu to ide ovako, po slotu:
  1. Main Armaments Modification 1 ili Auxiliary Armaments Modification 1 kad dođeš do Bismarcka jer tamo rijetko gubiš kupolu (obavezno na NC jer je načičkan protuavioncima koji "upiju" dosta HE granata)
  2. AA Guns Modification 2 (za amere ili njemce nakon B-Marka) | Aiming Systems Modification 1 (za japance) | Secondary Battery Modification 2 (za njemce)
  3. ovaj red se otključava tek na T9 i tu ovisi kakav build slažeš, no do tada ćeš već znati što i kako
  4. Damage Control System Modification 1, drugo je sve bzvz jer motor i kormilo gubiš možda jednom u 100 partija
  5. Damage Control System Modification 2 (za kraće trajanje vatri - super combo sa BOS skillom), ili ako ti je baš špica torpeda izbjegavati onda Steering Gears Modification 2 ali većina dobrih igrača stavlja DCSM1 pa to preporučam
  6. Concealment System Modification 1 ili ako baš želiš ranije otkrivat torpeda i brod na 3km od tebe bilo da je u dimu ili iza otoka (inače je 2 km bez tog moda) onda Target Acquisition System Modification 1

YT playliste: IL-2 Sturmovik: Great Battles | Duxford Flying Legends

Zadnje izmijenjeno od: T}{OR. 26.12.2016. u 21:03.
T}{OR je offline   Reply With Quote