View Single Post
Staro 26.12.2016., 18:17   #4150
GreenArrow
Banned
Moj komp

Datum registracije: Dec 2016
Citiraj:
Autor T}{OR Pregled postova
Napreduješ Hades.

Kao netko tko je dobio 10-ak super kontejnera do sada, Try Your Luck ima itekako smisla. Pogotovo jer su zadnja 4 bila 5, 10 i 2 x 20 milja srebra koje mi je najmanje falilo (sad sam cca 150 milja u plusu i ne znam kaj bi s lovom).

No, kao početniku je vjerojatno bolje uzeti nešto od drugih opcija radi toga jer ti u startu fali love i svega.

Btw. TYL mi je u 3-4 navrata izbacio po 3000 freeXP-a. I to bez superkontejnera.
Zaboravio sam za tu borbu gore stavit Ocean camo da dobim 20% vise credita al i ovo je ok. Mislim da cu veceras nabavit Colorada.

Pratim na wows.eu forumu po doticnim temama koliko ljudi dizu te kontejnere i jako puno njih im sreca lose ide. Ima ih i sa 50+ TYL koji nisu jos digli niti jedan SK. A nedavno sam vidio i jednog sa skoro 100 promasenih pokusaja.
Ti si zapravo jedini za kojeg cujem da je digao cak 10 komada.
Ja sam probo taj TYL prvih 10ak puta, vidio da dobivam samo sranja pa sam odusto. I dobio sam u ne tako dugom roku 3 komada SK iz credits i camo.
Otvarao sam prvih mjesec dana po 1 kontejner dnevno. Kasnije po 2 na dan.

Sve je to RNG za koji nema garancije da ce se isplatiti.

Za pocetnike kojima manjka love je svakako preporuka ici na credits kontejner, mada moze probat i sa camo pa da rolla 500 free EXP i mozda dobi usput 50% EXP flagove.
GreenArrow je offline   Reply With Quote