View Single Post
Staro 06.11.2005., 00:55   #16
Wooo13
Premium
Moj komp

Datum registracije: Feb 2003
Uzeo sam Abiticu, probao DFI, ok ploca za ljude koji imaju vremena i zivaca izgubiti tjedan dana na postelavanje svega i svacega i onda radi odlicno, mana je kompatibilnost sa memorijama koja nije bas sjajna.Pri paljenju se vent na ploci zavrti ko blesav i mozda to nekima ne smeta, ali mene je zivciralo.Mislim da je an8 daleko ispoliraniji proizvod.Nakon DFI-a ubacio AN8, bios podesio za minuticu ukljucujuci i postavke memorije, s kojima sam se namucio s DFI-em pogotovo jer Hardcore500 nije htjela raditi u zutim slotovima kako treba.Ultra-d je ok ploca, ali malo je davez.Za razliku od nje, AN8 je slozi, upali , klokaj i to je to.Nema puno filozofije, a performanse nisu nista losije, bar ne ako ne govorimo o ekstremnom overclockanju.AN8 Sli ima po meni jedan manji problem koji sam uocio montiranjem vodenog hladenja, a to je da se chipset i opcenito heatpipe sad vise grije kada nema zraka koji je prije izlazio kroz hladnjak proca.Zasada unatoc grijanju nemam problema.Zagrijavanje je reda velicine da nemogu uhvatiti pipe prstima i drzati duze od par sekundi jer pocinje peci.Nadam se da ce nekome moja iskustva biti od pomoci.