View Single Post
Staro 25.12.2016., 18:33   #550
dashko
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jul 2009

Naposljetku sam malo razočaran što nisam uspio sve spasiti iz sranja. Naime umrla je Sylvia Anna, a ovaj tukac je otišao doduše kako sam mislio da mogu spasiti sve iz gabule (ne ubiti Dettlafa ili tako nešto) zajebao sam priču kad nisam čuo detalje od Syvane i nisam otišao u zadnju bajku, ali jbg šta je tu je. Pogledao sam ostale završetke na jubito i drago mi je da nisam Regisa uvalio u sranje jer mi je lik fantastičan

CB - Corvo Bianco

Et završila i ova priča
-->
Evo nakon stvarno gro vremena sam napokon završio i B&W expanziju (H&S je pala prije dva mjeseca).

Nemam više načina da nekome kažem koliko sam sretan što sam potrošio vrijeme igrajući ovo

Doduše zadnja 2 sessiona sam više prestao obilaziti mapu da sve upitničiće pretvorim u drugačije ikone. Kad sam skupio lovu za CB i grandmaster griffin set bacio se na završetak priče i dobar

Priča:

Naposljetku sam malo razočaran što nisam uspio sve spasiti iz sranja. Naime umrla je Sylvia Anna, a ovaj tukac je otišao doduše kako sam mislio da mogu spasiti sve iz gabule (ne ubiti Dettlafa ili tako nešto) zajebao sam priču kad nisam čuo detalje od Syvane i nisam otišao u zadnju bajku, ali jbg šta je tu je. Pogledao sam ostale završetke na jubito i drago mi je da nisam Regisa uvalio u sranje jer mi je lik fantastičan

CB - Corvo Bianco

Et završila i ova priča
dashko je offline   Reply With Quote