Citiraj:
Autor intel freak
ove markus stolice izgleda da su me počele proganjati, svugdje viđam od foruma preko interneta do filmova koji vrag 
|
U Hrvatskoj također imam Markus stolicu. Mislim da je najbolje što se može dobit za oko 160 eura i vjerujem da je čak kvalitetnija od onih racera i pizdarija, a ima i 10 godina jamstvo.
Citiraj:
Autor Busola29
Lijepo to izgleda , ali pitanje prlja li se to kućište i imaš problema sa bukom, čisto onako vidim slušalice na prvi pogled pa pomislih vjerojatno čuje se grafa, napajanje...  Ja bi stavio neke ledice mislim da bi time dobio puno ljepši izgled posebno noću, ako si već uložio toliko u komp bit je i da dobro izgleda (npr. tamno plava , bijela - određene komponente su ti te boje...)
Slao iz Hrvatske u Irsku komp , koliko te koštalo...
Irska ... dovraga što si uradismo (ma ne vrijedi ni pričati , sami kao narodi na ovim prostorima smo si krivi...) - sretno i zaradi...
|
Prilično je glasan komp kada igram, ali ne smeta, jer ne igram se toliko puno. Ledice bih mogao stavit, ali moram razmislit gdje, da ne bodu u oči. Možda unutar kejsa gdje su kablovi, oko otvora gdje se montira rad vodenog.
Za sada vidim samo prašinu na top stranici napajanja kako je montirano.
Poslao sam komp Eurosenderom i jedna kutija košta oko 25 eura. Slanje iz Irske je duplo skuplje.
Hvala.