Ja sam imao u zadnje vrijeme redom:
iPhone 6S -> Galaxy S7 Edge -> iPhone 6S -> HTC 10 -> iPhone 6S -> iPhone 7
Galaxy S7 mi je imao katastrofa bateriju. HTC 10 sam mislio da ima lošu, ali kad sam se bio vratio na 6S izgledala mi je još gore na njemu i nije mi trajala cijeli dan. Sad na sedmici imam baš taman bateriju uz dosta dnevnog korištenja.
Brži je od 6S, Safari je buttery perfektno savršeno smooth kao i aplikacije koje nešto vrijede. Telegram mi uvjerljivo najviše baterije troši, ali je i on buttery smooth. Facebook je nešto zeznuo u updateu prije koji tjedan i od tad se sporije otvara. Appleove aplikacije se otvore unutar sekunde, a većina ostalih mrvu sporije, ali ne bih rekao da se sporo otvaraju - brže nego na Androidu u svakom slučaju. HTC 10 mi je mislim imao najbolji ekran, ali nije bome ni iPhone 7 daleko, eventualno mu fali pixela. Pentile AMOLED mi se i dalje ne sviđa. Kamera daleko najbolja na iPhoneu. HTC 10 ima nevjerojatno spor autofokus i često ispadnu mutne fotke i to mu je crveni karton odmah, a S7E ima brz autofokus, ali pretjeruje s obradom fotki.
Ali slažem se - sljedeće godine moraju izbaciti neko čudo i prestati reciklirati jer ovo nema smisla.