Već godinama koristim Acer Emachines 520. Sve u svemu, laptopom sam jako zadovoljan. No, čini mi se kako ga vrijeme pomalo gazi, a to najčešće primjećujem po tome što dugo otvara stranice preko preglednika (recimo firefoxa, za chrome je otvaranje još usporenije). Meni općenito laptop, mobitel i sl. stvari koriste samo za osnovne poslove pa ne patim za izgledom, markom, kapacitetom i sl. Koristim ga za internet, rad u officu i eventualno ponekad (rijetko jer imam android player) za gledanje filmova u Kodiju. Što se tiče windowsa i officea, nije problem jer radim u ustanovi gdje ih mogu dobiti besplatno kao zaposlenik. Veličina hard diska mi također nije presudna jer imam recimo na ovome disk od 500 GB podijeljen na 2 particije (jednu za win, drugu za dokumente) i imam iskorišteno manje od 100 GB. Možda mi je onda bolje razmišljati o varijanti SSD umjesto hard diska. Na poslu se spajam na projektor i smartboard preko VGA kabla, znači bilo bi dobro da ima tu mogućnost ili da ima mogućnost spajanja VGA na HDMI adapter. Nekako bi volio doći do cijene od nekih 2500 kn, par st. kn više ili manje nije problem.