View Single Post
Staro 22.12.2016., 15:07   #577
hakija
Premium
Moj komp

hakija's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
1+3T review

Evo obecal sam pa...

Dakle kupljen na 1 dan prodaje, 64GB, gun metal + essential pack shipan Wednesday, November 30, 2016 dobio Tuesday, December 06, 2016.

Presao s LG G3, prije toga imao Samsmece S3. Doma jos stoje Redmi 3, IP 5S i 7. Generalno, mijenjao samo zbog dual sim i bolje batt.
Cisto da se zna, G3 mi je najmob sto sam do sada imao. Tako da za 3T imam/o velika ocekivanja od kojih su se neka ispunila neka ne.

Dobro:
- dual sim
- superfast
- 6GB ram
- izrada

Lose:
- soft
- vibra

Genralno sam zadovoljan, ocekivanja bila dosta veca ali sta je tu je. Imam cca 70appova instaliranih, najvise koristim mail exchange + 4x gmail(push) i tu najvise odlazi batt. Prosjecno dobivam oko 36h rada s cca 2,5h on screen sto je super! Jako sam sretan sto mogu cijeli dan bit s jednim punjenjem. Sama izrada je fantasticna, generalno cijeli HW je super, proc, screen, ram, mem....Drago mi je da su isli na amoled HD screen jer ovi UHD i sl trose batt nenormalno a nema potrebe za tim. Od HW problema zna mi se desiti da ostanem bez signala na obje kartice, desilo se 2puta do sada koliko sam vidio. Ne bih znao s cim je poveznao i da li se vise puta desilo. Inace singal mi je puno bolji nego na G3 i ostalim mobovima koje sam imao/imam, WiFi vise manje isti. Fali mi IR blaster ultimativna ljenost da. Vibra je kiflasta ali s obzirom na debljinu neka je...Ne kuzim bas tu potrebu napraviti mob tanak 1mm s camera bumpom umjesto da se to sve znivelira i stavi veca batt?! Kamera je....OK. Ne znam sto bih reko, nisam sad radio neke extra testove, ima ih po webu kolko hoces. Po danu mrak, a po mraku kifla kao i ostle iako testovi kazu bolja nego Pixel. Fingerprint je dobar, jako je brz kad radi Nista strasno opet, fula par puta na dan ali nista strasno. Recimo isto kolko bi mi IP 5S znao fulat. IP7 recimo nikad, fakat je dobra. Ono sto me zivicar sto nekad me trazi PIN i jednostavno ne zeli otisak, cca 3 put na tjedan se to desi i ne kuzim sto mu bi. Vecina/ostale sve zamjerke mi idu na OS/soft.
Dosta bugova, nista sad prestrasno, meni se razleti, zbrejka se, tu i tam zalega na sekundu, ugasi app, neki servis se zavrti u pozadini, quick settings ne sljaka i tak. Fale mi neke stvari ali to se sve da nadoknaditi s extra app ali i ovako ih imam previse pa ne stavljam extra lunchere i to. Koristim G Ware i tu imam zapravo najvise problema jer ga mehanicki switch baca u DND mode u svim osim ring modu. Fali malo vise slobode s tim switchem generalno. Isto tako ako ga brzo saltam ne skuzi nekad promjenu ili ode u krivi mode. Stock camera je tak tak...nema bas neke uber sposobnosti s obzirom na to sto je modul sposoban napraviti (bar tako kaze internet) ali ja zadovoljan. Ako su nam slike i prije 4g bila VAU onda se nemamo kaj sad zalit Volio bih malo vise opcija za dual sim. Npr ovaj Xiaomi rastura u tom pogledu, dual phone, dual aps, ringtones, zadan sim po kontaktu, ovaj onaj settings...Tu, os zvat s sim 1 ili 2?!

Ostalo....ako odete na 1+ forum tamo ima masa postaova di se ljudi zale na sve i svasta, ja sva sreca nemam nekih vecih problema osim tog sa signalom....Ono sto je najvise prob je prednji senzor koji ima svoj plan kada i kako ce raditi i da ne radi mic na slusalicama ako nisu od 1+. OS, sta je tu je, uvijek postoji CM. Veselim se Nugatu i DPI scaling jer na 5.5 ekranu je malo previsok default DPI.

Eto ukratko...ako vas sto jos zanima...
hakija je offline   Reply With Quote