Citiraj:
Autor Omerta
Najte nekaj zamerit  ali volio bi ovdje dobiti kratku procjenu za moj sustav.
Nakon toga ide u prodaju.
Zvučnici: DALI Concept 2
Pojačalo: Yamaha RX-V461
Stalci: Aluminij + mramor. GRATIS uz ovo dvoje
Sve je staro cirka 6+ godina, imam račune ali garancije su prošle (na zvučnike je bila 5 godina).
Doslovno, kako sam to bio postavio, spojio tako i stoji. Ništa nema crtice po sebi niti ikakvo oštećenje. Rekli bismo kao novo
Znam da ovo nije dio za procjenu ali ipak prije ćete vi vidjeti ovdje nego netko tamo.
EDIT: možete i ponuditi nešto na PM. Ne šaljem poštom, samo osobno preuzimanje. A ako ste bliže Rijeci, dofuram vam doma.
|
Concept je bila prethodna osnovna serija od Dalija, dakle analogno sada Zensor seriji.
S time da je ta serija dosta vremena bila na raznim akcijama, znam jer sam ja svojevremeno gledao jednog samostojećeg (no uzeo sam drugi zvučnik na kraju). Trenutno ima jedan centar za 450 kuna na oglasu.
Za receiver ne znam, ali kratka pretraga na njušci daje otprilike cijenu od 100tinjak eura za broj niži model.
Dakle, recimo 2 soma kuna za oboje? bilo bi vjerojatno fer. No budi spreman da ćeš dugo prodavat, osim ako ne daš cijenu u blizini bescjenja.....
Ja sam ljetos prodavao svoje (bivše) zvučnike za cca. 30% manje od drugih oglasa (barem) samo zato što sam ih morao brzo riješit zbog preuređenja stana, pa je čak i to potrajalo......
A ovi drugi su mislim još u oglasima. Jednostavno ili ne ide, ili ide sporije od globalnog zagrijavanja.