Citiraj:
Autor Amd_Shill
A šta će ti division?
Pici sam i uzivaj dok ti je gust.
Ja isključivo igram sam,možda sam odigrao 10 partija sa kolegom it tenkovskog klana i to je to.
I opet sam natukao 57%.
U tenkovima sam platunirao pa je 62%
Inače,igra nije nešto i to zorno pokazuje mali broj igrača u peak satima.
Neće nikad stic uspjeh Wota.
|
57% solo random?
Koji tier, koji brodovi, koji broj bitki, di je link na acc.?
Mislim, bez "dublje analize"

57% ne govori apsolutno ništa, sorry...
Uspjeh wota je u tome da ga danas možeš igrati i zadnji retard jednom rukom ako ima plaćen warpack i pri tome imati "jebački skor"...sada zamisli tri debila sa istom misijom po nekoliko sati svaki dan... baš mrak igra za protivnika ako se ne koristi istim elementima, šta ne? Ma, ludilo!

Žao mi je što i u wows-u povremeno vidim "teledirigirane" salve, jednostavno mi izgleda nemoguće toliko precizan biti uz tu količinu manevriranja koju vidim.
Uvjeren sam da postoji kakav aimbot, ali nije toliko raširen, barem se meni čini...ili se zbilja radi o unicumiuma sa 0 pingom i nadljudskim sposobnostima. Ne znam...
Sličan "warpack učinak" imaju i divizije u ovome naslovu, na žalost...focused fire je OP stvar i definitivno element koji odnosi prevagu u randomu.
Stoga...jedan na jedan, ili divizija protiv divizije je jedino mjerilo vrijednosti, imo..sve drugo je mazanje očiju, ako se tko poziva na to kao na neku "vrijednost".
OK, priznajem element gušta TS/druženje/zajebancija, ali toga može biti i bez imperativa pobjede, i tu je GreenArrow potpuno u pravu.
A čim je tu taj spomenuti imperativ, nema se dalje šta objašnjavati, sve je jasno...
...
Svaka ptica svome jatu, jbg... da se ne lažemo puno.